![]() |
Reiki Meditasyonları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki MeditasyonlarıMeditasyon, çok basitçe ifade etmek gerekirse, zihnimize doğru şeyleri düşünmeyi öğretmenin bir yoludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Huzurlu bir zihni, öz saygıyı ve mutluluğu geliştirir ![]() * Zihninizin berrak ve odaklanmış olmasını sağlar ![]() * Hafızayı ve konstrasyon gücünü artırır ![]() * Yaşamdaki zorlukları soğukkanlılıkla karşılayabilir, yüzleşebilirsiniz ![]() * Potansiyelinizin tam olarak ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz ![]() * Düşüncelerinizi daha iyi kontrol edebilirsiniz ![]() * Kararlarınızı çok daha kolay alabilirsiniz ![]() * Uyku kaliteniz artar ![]() Meditasyon düşüncesiz farkındalık konumudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evrende iki büyük enerji mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFFETME MEDİTASYONU Affetmemekle kendinize ne kadar büyük zararlar verdiğinizin farkında mısınız? Affetmediğiniz zaman negatif enerji üretmeye başlarsınız, bu enerji tüm bedeninizi sarar ve sizin sağlığınızı tehdit etmeye başlar ve asla özgür olamazsınız ![]() ![]() Bırakın onları, affedin gitsin ![]() ![]() KENDİNİ AFFETME Gözlerinizi kapayınız, burnunuzdan derin bir nefes alın ve sonra ağzınızdan verin ![]() ![]() ![]() * Ben seni affettim * Sen zaten affedildin ![]() * Yaşadığın ve yaptığın her şey için ben seni onaylıyorum ![]() * Seni bir başkasının onaylaması gerekmiyor ![]() * Ben seni onaylıyorum * Seni affediyorum ![]() Şimdi kalbinizden çıkaracağınız pembe sevgi ışığını yine kendi kalbinize yollayın ![]() ![]() ![]() BAŞKASINI AFFETME Affetmeye karar verdiğiniz ve affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü gözleriniz kapalı olarak imgeleyin ![]() ![]() * Ben seni affettim * Ben kendimi affettim * Sen özgürsün, ben özgürüm * Sana en güzel düşüncelerimi yolluyorum * Seni serbest bırakıyorum * Seni affediyorum ![]() Kalbinizden çıkardığınız pembe sevgi ışığını onun kalbine yollayın ve o kişinin yüzünde oluşacak değişimleri gözlemleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reiki Meditasyonları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki MeditasyonlarıAURA TEDAVI MEDITASYONU (Aura'nin tedavisi ve temiz kalmasini saglamak icin yapilan bir meditasyondur) Ka enerjisinin aktivasyonu Aura-beden etrafinda isildayan enerji alanidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cok genis aura cagristirdigi olgularin yasandigi neticesindeki tezahur de olabilir ![]() ![]() Biz, auramizin yumurta formunda ve bedenin etrafinda - ustunde,altinda,arkasinda,onunde,yanlarda esit olarak dagilmasini hedeflemekteyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Bunu gerceklestirmek icin nefesinizi,imgeleme yeteneginizi ve acik niyetinizi kullanin ![]() ![]() Bircogunuz icin duzeltmek demek, onu "cekmek" ve kenarlarini daha net ve belirgin yapmaktir ![]() Digerlerinin ise, aura alanini kendinden "itmek" , yani gerkli alana yayilabilmesi ve o alani kaplayabilmesini saglamalari gerekmektedir ![]() Eger siz acemiyseniz ayaklarinizin altindaki aurayi hareket ettirmekte zorlanabilirsiniz veya belki hic hareket ettiremezsiniz ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() Ilk asamada hic olmazsa 2 ile 5 dakika sizi islatmasina izin verin ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger mor alev ile ilk defa calisiyorsaniz alevin icinde sadece bir-iki dakika kalin ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() YUNUS BALIGI MEDİTASYONU Meditasyona baslamadan once fonda mutlaka Deniz ve Yunus sesleri olmalidir ! 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazir oldugunuzda gozlerinizi acabilirsiniz ![]() Not: Noktali bıraktigim yerlerde lutfen biraz duraklayip imgeleyin,hissedin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reiki Meditasyonları |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki MeditasyonlarıDağ Gölü Meditasyonu Kisa bir zaman once , derin meditasyon esnasında,bu meditasyonu her insanın yapabilecegi sekli ile gordum ![]() ![]() Asagida yazdigim tarifin,bilincin en cesur ve yenilmez Gercegi Arayanlar icin korudugu gizli kalmıs mutluluk bolgelerini, size de acmasina yardimci olabilir ![]() Meditasyonun tarifi : Rahat bir sekilde oturun,gozlerinizi kapatin ve maksimum gevseyin ![]() Birinci bolum ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Ikinci bolum: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Bu meditasyonu kendiniz CD veya bilgisayarınıza okuyarak kayit edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|