![]() |
Çistolit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çistolit![]() Bağlı Olduğu Grup ANDALUZİT Alt Türleri - Kimyasal Formülü Al2SiO5 + C Rengi KIRMIZMSI KAHVERENGİ veya YEŞİLİMSİ GRİ RADYOAKTİVİTE Radyoaktif değil ![]() Karıştırılabileceği Taşlar - Sembolü Olduğu Husus KEM GÖZDEN KORUNMA Özdeşleştiği Ay - Özdeşleştiği Burç BAŞAK Özdeşleştiği Çakra 1 ![]() Özdeşleştiği Unsur TOPRAK Çıkarıldığı Ülkeler TÜRKİYE (Eskişehir), İSPANYA, İTALYA, ABD, BREZİLYA, ÇİN, AVUSTRALYA, SURİNAM, GÜNEY AFRİKA YARARLARI Önleyici ve iyileştirici nitelikte birçok problem için yararı bulunmaktadır ![]() Yararlarından birkaçı: Bilinçli davranmak, olumsuz enerjiyi veya duyguları dağıtmak için yararlıdır ![]() Hem ölümü, hem de yeniden doğuşu işaret eder ![]() Ölümsüzlüğü anlamaya ve bunun farkında olmaya yardım eder ![]() ![]() Emziren annelerin sütünün artmasına yardım eder ![]() Hasarlı DNA kromozomlarını onarmaya yardım eder ![]() Psikolojik yönden mükemmel topraklama sağlar ![]() ![]() Henüz yayınlanmamış olan “TAŞLARIN GİZEMLİ DÜNYASI” isimli kitabından alınmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|