![]() |
Sinirlerle İlgili Rahatsızlıklar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinirlerle İlgili Rahatsızlıklar(Baş bölgesi daima aşağıda belirtilmiş olan pozisyonlara göre tedavi edilir ![]() boğaz/ense kökü bölgesine de tedavi uygulayınız) ![]() Nevrastenia (asabiyet): Baş bölgesi, gözler, kalp, mide ve bağırsaklar, jenital organlar, hastalığın kaynaklandığı bölge (Byogen Chiryo), bedenin yansının tedavisi (Hanshin Chiryo, bknz ![]() ![]() Fotoğraflar : 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağırsaklar, 32 ![]() ![]() ![]() iyileştirme tekniği 2, 59 ![]() ![]() tekniği 4, 61 ![]() ![]() Histeria: Yukarıdaki gibi Fotoğraflar: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağırsaklar, 32 ![]() ![]() ![]() ![]() 3, 60 ![]() ![]() ![]() Beyin anemisi: Baş bölgesi, mide ve bağırsaklar, kalp ![]() Fotoğraflar: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beyin hiperanemisi: (Beyinde vasküler hiperanemi) Yukarıdaki gibi ![]() Fotoğraflar: l ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Menenjit: (Beyin zarı iltihabı) Yukarıdaki gibi ![]() Fotoğraflar: l ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Encephalitis: (Beyin iltihabı) Yukarıdaki Gibi ![]() Fotoğraflar: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başağrısı: Baş bölgesi-özellikle şakaklar ![]() (Ağrı geçene kadar elleriniz başın üzerinde tutarak Dr ![]() ![]() II ![]() ![]() Başağrılarının çok çeşitli nedenleri olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Ağrı enseden geliyorsa, yatağınıza başınız yatağın kenarından sarkacak şekilde uzanınız ![]() kaç dakika dinleniniz ![]() Başağrıları çoğunlukla biçimsiz duruşlardan kaynaklanabilir ![]() Uykusuzluk: Baş bölgesi-daha çok başın arkası ![]() (Burada uykuya dalarken vereceğimiz bir el pozisyonu var ![]() ![]() ![]() üzerinde tütünüz ![]() kendinize pozitif bazı şeyler telkin edebilirsiniz ![]() Kendi kendine eğitim de yararlı olabilir ![]() Yukarıda verilen kolaylıklar semptomlara tek basma etki etmeyebilir, çünkü uykusuzluk genellikle psikolojik gerilimlerden kaynaklanabilir ![]() ![]() gerilimin kaynaklandığı konuyu bulmaya çalışın ![]() Benim kitap olarak basılmış olan meditasyon yöntemlerimden biri de, geçirdiğiniz günü gözünüzün önünden geçirin- bu tıpkı video bandı geri almaya benzer ![]() olduğunuz şeyleri hemen halletmeye yarar ![]() (Sevgimle kalın) (Kaynak Reikihand) Not: Anlamadım derseniz en baştan okumanızı öneririm ![]() |
![]() |
![]() |
|