Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çakrası, ile, ilgili, kalp, yardim

Kalp Çakrası İle İlgili Yardim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalp Çakrası İle İlgili Yardim

Ya arkadaslar son gunlerde bir seyler hissetme konusunda acayip değiştim Sürekli icimde heyecan , ask , nefret gibi duyguların karışımı gibi bişeyler hissediyorum Çok acayip umarım anlatabilmisimdir Değişik duygular icerisindeyim Eskiye göre çok daha kiskancim , heycanliyim Yani bütün duyguları en üst seviyede hissediyorum Bunlara özlem ve ask da dahil Kendimi manevi anlamda geliştirdiğimi düşünüyorum bu seyler de yeni başladı Sürekli bir carpinti var kalbimde Nedendir acaba dostlar bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim Ben kalp cakrasiyla ilgili olduğunu düşündüm ama yanılıyorda olabilirm tabi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com