|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çakralarla, fikirlerinize, ihtiyacım, ilgili |
![]() |
Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım VarMerhaba arkadaşlar Yarıyıl tatilinde arkadaşımın bana önermesiyle belki bazılarınızın bildiği bir anime diziye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci olarak genel bir soru soracağım çakra açmanın tam olarak sonuçları ve faydaları nelerdir? Sadece sağlık üzerine şeyler mi? Ben internetten bulduğum bir videoyla çakra açma çalışmasını yapıyorum ![]() ![]() ![]() Bir de arkadaşlar neden böyle oldu bilmiyorum ama zaten bu konulara merakım vardı,bu diziyi izledikten sonra iyice merakım arttı ve yaşadığım hayattan zevk almamaya başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve son olarak çakra veya başka bir şeyle böyle büyük güçler elde etmek mümkün müdür? Bana yaşadığım hayat çok gereksiz ve boş geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen her türlü fikrinizi esirgemeyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Varİnsanlar Beyinlerinin yarısını kullanabilseler uçabilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım VarÖncelikle cevabın için çok teşekkür ederim daha önce psi wheel olayını denemek istemiştim ama hiç tam anlamıyla bu işin üzerine düşmedim tekrar başlamayı düşünüyorum yakınlarda dediklerini deneyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım VarFiziksel bir etki için telekineziyi ilk adım olarak düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öne doğru yavaş yavaş eğilirken nefes veriyoruz, kolları salıyoruz(serbest bırakıyoruz) Doğrulurken nefes alıyoruz kolları havaya kaldırıyoruz aynı anda, geriye doğru belimizi bükebildiğimiz kadar büküyoruz, göbekteki gerilmeyi ve titreşimi hissetmeye çalışıyoruz, tekrar öne doğru nefes vererek eğiliyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Varinsan anlam kaybına uğradğı zaman hayat ona anlamsız gelir anlam bi duygudur histir inançtır amaçtır tasavvufa yönelenler mutlu olurlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakralarla İlgili Fikirlerinize İhtiyacım Varçakralarını daha iyi tanıdıkça ve kullanmaya başladıkça onlardaki yoğun enerjiyi de kullanmaya başlayacaksın ![]() ![]() mesela bazen beklenmedik bir olay yaşadığımızda, şaşkınlıktan küçük dilini yuttu veya boğazıma bir yumru oturdu vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama çakralarının üzerindeki hakimiyetin arttıkça başına böyle durumlar geldiğinde çakrandaki enerjiyi yeniden düzenlemeyi öğreneceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() diğer sorununa gelince, yaşamdan kopuş yaşadığnı söylemişsin ![]() ![]() bence çakraların eşit ve düzenli çalışmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şunu unutma, ancak her çakra düzgün ve normal çalıştığında gerçek anlamda iyi hissedebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() sana tavsiyem çakra kontrolü yapman ve sorunlu çakralarını belirlemen ![]() ![]() ayrıca sağlıklı çakraları olan bir insanda bile dönem dönem bazı çakralar bozulabilir, ters dönebilir veya durabilir ![]() ![]() ![]() ama dediğim gibi, senin hayata karşı ilgisiz ve isteksiz durumuna bakılırsa senin 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|