Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çakralarlım, geçmıyorrr, harekete

Çakralarlım Harekete Geçmıyorrr...

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çakralarlım Harekete Geçmıyorrr...

arkdaslar benım cok yardıma ıhtıyacım var Ben denıyorum mesela Wiştrooper adını unttum arkakdasımız paylasmıs ya muma bakın fılan karın çakranız harekte gececek denıyorum geçmıyorniye
nedense zıhın suturmayıda yapıyorumda ıstemedgım zaman mesela bagdas kurmak fılan gerklymısya tam bagdas kuramıyorum bacağım arıyorO agrıyı dusunce tum dusunceler gıdıyorAma ısteyerek yapınca zıhınmı susturmaya calısıyorum olmuyor ne yapmam lazımMedıtasyon u nasıl yapcam bunları yapamıyorsamBunları yapmak lazımmıs astral seyahat yapmak ıcın
Yardımlarınızı beklıyorum
astral denedgımde aklıma nerden baksanız en alakasız seyler gelıyor
Astral seyahat denerken bu dusuncelerın geçmesıne ızınmı vercem yoksa
yoksa engellemeye calıscam ??
ve ben mesela dusuncem keslınce astral denerken dusuncem bırden kesınlnce cok guclu cınlamalar gelıyor kulagıma ıste b bu zamandada ıstemsız olarak bırsey dusunuyorum ama ıstemsız olarak mesela cok sacma seyler fıla ngelıyor ne yapcam

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com