|  | Bioenerjimizle Çakra Açma Tekniğim |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bioenerjimizle Çakra Açma TekniğimArkadaşlar öncelikle bu tekniği uygulamadan önce kendinizi topraklamalısınız  Topraklama tekniğini daha önceden bu foruma açmıştım  Linkini veriyorum    http://www  spatyom  com/topraklama-te    58  html?t=4058 Topraklanma tekniğini uyguladıktan sonra çakra açmaya başlayabiliriz  Çakra açmak diyoruz ama çakraları açmak okadar basit bir şey değil  Yani çok fazla çalışma gerektirir 1 yıl 2 yıl belki daha fazla belki daha az o kişiye göre değişir  Çakralarımızı açma tekniğini paylaşmadan önce dikkat etmeniz gereken bazı şeyler vardır  Örneğin elinizden geldiği kadar az sinirlenin,açık gönüllü olun v  s  gibi  Çünkü çakraları tıkayan sebepler kıskançlık,kin,aşırı sinir gibi negatiflerdir  Topraklanmamızı yaptıktan sonra rahatca bir yere uzanın yada nasıl rahat ediyorsanız o şekilde kalın  Daha sonra bir elinizi 1  çakranıza yani kök çakranıza koyun  Diğer elinizi 6  çakranıza yani alnınıza koyun  15 dakika boyunca böyle kalın  1  çakranızın üzerine koyduğunuz elinizden kırmızı bir ışığın kök çakranızdan içeri girdiğini imgeleyin  Diğer elinizdenden mor bir ışığın 3  göz çakranızdan içeri girdiğini imgeleyin  15 dakika sonra 2  çakranıza bir elinizi diğer elinizi 5  çakranıza koyun  2  çakranızın üzerinde bulunan elinizden o çakranıza doğru turuncu bir ışığın aktığını imgeleyin  Diğer elinizden ise turkuaz rengi bir ışığın  5  çakranıza aktığını imgeleyin 15 dakika boyunca  daha sonra ise bir elinizi 3  çakranıza diğer elinizi 4  çakranıza koyun  3  çakranızın üzerinde bulunan elinizden sarı bir ışığın o çakranıza aktığını imgeleyin  Diğer elinizden ise yeşil bir ışığın 4  çakranıza aktığını imgeleyin  Toplam hepsi 45 dakika sürecektir  Daha sonra dışarıya çıkarken çakralarınız için koruma balanu oluşturun  Bu işlemleri yaparken isterseniz Felak ve Nâs surelerini okuyabilirsiniz çünkü negatif enerjiyi çok iyi temizlerler  Takıldığınız yerler olursa yardım için benden özel mesaj ile msn adresimi alabilirsiniz    Başarılar    | 
|   | 
|  | 
|  |