Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açma, çakra, kadim, paylaşımda, tekniği

Kadim Çakra Açma Tekniği Paylaşımda

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadim Çakra Açma Tekniği Paylaşımda

Arkadaşlar meraklı sorularınız için çok teşekürler kızan arkadaşlar açısından ise sabır öğretmiş olmakla ruhsal gelişimlerine katkıda bulunduğumu düşünüyorum ;

Biliyorsunuz bütün kutsal metinlerde namaz olgusu varBu bir olay değil fenomen ben bu olgudan yola çıkarak namazda yapılan hareketleri yogik metinlerle karşılaştırıp analiz ederek hareketlerin çakraları tamamen açtığını farkettimBen bu çalışmaya bir tür spor demenkten ziyade insan bedeninin doğal hareketleri dizisi diyorumŞimdi olaya kundalini ve hatha yoga ve pilates açısından inceledim sonuçta uzun zaman dır kendiminde proğramıma aldığım tekniği meydana getirdim teknik şöyle ;

Yaratıcı bizi 5 vakit huzuruna davet ediyor ve biz bir takım ritüelleri çoğu zaman da üzerinde düşünmeden yapıyoruzUZak doğu teknikleriyle salt beden hareketleri ve tekrar sayısı bakımından yaratıcının tabiatımıza en uygun sistemi bize fiziksel olarak ta verdiğini ve namazın dinin direği olmasını aynı zamanda enerjininde direği sağlığında direği olabileceği düşüncesiyle tekniği nefes kontrolü ekleyerek şu şekilde şekillendirdimfarz namazlarda 5 vakitte

günde 17 defa ruküya eğiliyoruz

günde 34 defa secdeye eğiliyoruz

günde 5 defa sağa sola selam veriyoruz

Çakraları en doğal en yalı biçimde açmanın yolunun bu şekilde nefes kontrolü ile birlikte şu çalışmanın en doğalı sabah ve akşam 9 dan önce yapılması gerektiği düşüncesindeyim hormon dengesinden dolayı :

1- başlarken 17 defa eller dizlerinizin üzerinde olacak şekilde nefes vererek öne doğru eğilinYukarıda nefes alın aşağıda nefes verin tekrar sayısı 17

2-yere oturun nefes verirken öne doğru 34 kez secde hareketi yapındinleninnefes burundan alınıp ağızdan verilecek

3-başınızı sağa ve sola 5 er defa nefes verirken çevirin ortada nefes alın nefes verirken çevirin

HAREKETLERİN ETKİSİ :

1-kan dolaşımı düzene girer

2-enerji kanalları tamamen açılır

3-sizi ruhsal bir transa sokar

4-ani bir aşkın deneyim yaşayabilirsiniz

5-beden yabancılaşma olursa korkmayın

6-tansiyon dengelenir

7-çakralar aktive olur ve yönlerinde dönmeye başlarlar

8-size yaratıcının ltavsiye ettiği en doğal hareketlerdirbedene tamamen uyumludur

9-daha fazla tekrar yaparsanız hızla kilo verdiğinizi göreceksiniz kilo sıkıntısı olan arkadaşlar açısından

10-tekrar sayısı arttıkça faydalar artar çıkmak istemeyeceksiniz

11-fobi ve anskiyeteyi tedavi edertecrübelerle sabittir

12-her yaşa uyumludur

13-özel çaba gerektirmez

14-kötü alışkanlıklarınızın azaldığını hayretle göreceksiniz

15-iç organlara derinden masaj yapar ve niceleri yapın görün uygulayabilecek bütün arkadaşlara teşekürlersonuçları paylaşın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com