![]() |
Kadim Çakra Açma Tekniği Paylaşımda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadim Çakra Açma Tekniği PaylaşımdaArkadaşlar meraklı sorularınız için çok teşekürler kızan arkadaşlar açısından ise sabır öğretmiş olmakla ruhsal gelişimlerine katkıda bulunduğumu düşünüyorum ; Biliyorsunuz bütün kutsal metinlerde namaz olgusu var ![]() ![]() ![]() Yaratıcı bizi 5 vakit huzuruna davet ediyor ve biz bir takım ritüelleri çoğu zaman da üzerinde düşünmeden yapıyoruz ![]() ![]() günde 17 defa ruküya eğiliyoruz günde 34 defa secdeye eğiliyoruz günde 5 defa sağa sola selam veriyoruz ![]() Çakraları en doğal en yalı biçimde açmanın yolunun bu şekilde nefes kontrolü ile birlikte şu çalışmanın en doğalı sabah ve akşam 9 dan önce yapılması gerektiği düşüncesindeyim hormon dengesinden dolayı ![]() 1- başlarken 17 defa eller dizlerinizin üzerinde olacak şekilde nefes vererek öne doğru eğilin ![]() ![]() 2-yere oturun nefes verirken öne doğru 34 kez secde hareketi yapın ![]() ![]() 3-başınızı sağa ve sola 5 er defa nefes verirken çevirin ortada nefes alın nefes verirken çevirin ![]() HAREKETLERİN ETKİSİ : 1-kan dolaşımı düzene girer 2-enerji kanalları tamamen açılır ![]() 3-sizi ruhsal bir transa sokar 4-ani bir aşkın deneyim yaşayabilirsiniz ![]() 5-beden yabancılaşma olursa korkmayın 6-tansiyon dengelenir ![]() 7-çakralar aktive olur ve yönlerinde dönmeye başlarlar ![]() 8-size yaratıcının ltavsiye ettiği en doğal hareketlerdir ![]() ![]() 9-daha fazla tekrar yaparsanız hızla kilo verdiğinizi göreceksiniz kilo sıkıntısı olan arkadaşlar açısından 10-tekrar sayısı arttıkça faydalar artar çıkmak istemeyeceksiniz 11-fobi ve anskiyeteyi tedavi eder ![]() ![]() 12-her yaşa uyumludur ![]() 13-özel çaba gerektirmez ![]() 14-kötü alışkanlıklarınızın azaldığını hayretle göreceksiniz 15-iç organlara derinden masaj yapar ve niceleri yapın görün uygulayabilecek bütün arkadaşlara teşekürler ![]() |
![]() |
![]() |
|