Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güç, kozmik, metot, özel

Kozmik Güç Özel Bir Metot

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kozmik Güç Özel Bir Metot

Merhabalar Burda Biraz Hem Zor hemde kolay basit bir Uygulama Anlatacağım El chakraları Kapalı Olan Kişiler İçinde El chakralarının Açılmasında Ve enerji çok rahat çekip aktarmalarında bu uygulama Çok Etkilidir

El chakralarımız Açık olduğunda Ne Olur?
El chakralarımız Açıldığında Nasıl Karabasan dersiniz Avcunun İçi Deliktir Denir Aynen bizdede Böledir Bunun La Dünyadaki Ruh parçacıklarını Kozmik güçleri Emebilir ve Bunu kullanabilirsiniz

Ve gücünüzü 2 katına Çıkarabilirsiniz yanlız bunun bir Zamanı vardır
Bir süre Sonra bu bu güç kayboluyor
Bunda tam ustalaşmak gerekir ve kontrolü çok iyi Sağlamak Gerekir

Şimdi ormanlık bir alanda bulunun veya kimsenin olmadığı Temiz doğayla bir olduğunuz bir mekanda

Doğaya Evrene odaklanın ve Trans Haline geçin ve Sağ elinizi
ileri uzatın

Burası Çok önemli parantez şeklinde alıyorum

(Tüm kozmik Enerjiler Fiziki Bedenimin İçine Aksın 1-2 Dakika bunu tekrarlayın dikkatinizi bozmadan ve Avuç içinizen girip Bedeninizin içine yayıldığını hissetin imgeleyin ve yaşayın

Ben bunu bu şekilde uyguluyorum

Bunun Sonunda El chakranızın Açıldığını görebilirsiniz
El Chakrası bir kapak gibidir tam anlamıyla tarif edemem tabiki

Şimdi Bunu uyguladıktan Sonrasında 5 dakika topralama öneririm tabiki

Şimdi Kozmik gücü içinizde çektikten Sonra

3kere Derin derin yavaş alın 3 kere hızlı deri nefes alın ve 7inci nefesinizi tutun tutabildiğiniz kadar ve sonrasında yavaşca bırakın

Çünkü bu enerjiyi depolamış oalcaksınız ve gerektiğinde Kullanacaksınız

Bu Sayede gücünüzü 2veya 10 daktına katlayabilirsiniz

(Not: Bunun faydasını gerçekten Çok gördüm ve hepinizinde bundan faydalanmasını isderim)

(İleride Daha geliştirilmiş bir metot sunacağım)
(Şimdilik bukadar)
(Ünal)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com