Kozmik Güç Özel Bir Metot |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kozmik Güç Özel Bir MetotMerhabalar Burda Biraz Hem Zor hemde kolay basit bir Uygulama Anlatacağım El chakraları Kapalı Olan Kişiler İçinde El chakralarının Açılmasında Ve enerji çok rahat çekip aktarmalarında bu uygulama Çok Etkilidir El chakralarımız Açık olduğunda Ne Olur? El chakralarımız Açıldığında Nasıl Karabasan dersiniz Avcunun İçi Deliktir Denir Aynen bizdede Böledir Bunun La Dünyadaki Ruh parçacıklarını Kozmik güçleri Emebilir ve Bunu kullanabilirsiniz Ve gücünüzü 2 katına Çıkarabilirsiniz yanlız bunun bir Zamanı vardır Bir süre Sonra bu bu güç kayboluyor Bunda tam ustalaşmak gerekir ve kontrolü çok iyi Sağlamak Gerekir Şimdi ormanlık bir alanda bulunun veya kimsenin olmadığı Temiz doğayla bir olduğunuz bir mekanda Doğaya Evrene odaklanın ve Trans Haline geçin ve Sağ elinizi ileri uzatın Burası Çok önemli parantez şeklinde alıyorum (Tüm kozmik Enerjiler Fiziki Bedenimin İçine Aksın 1-2 Dakika bunu tekrarlayın dikkatinizi bozmadan ve Avuç içinizen girip Bedeninizin içine yayıldığını hissetin imgeleyin ve yaşayın Ben bunu bu şekilde uyguluyorum Bunun Sonunda El chakranızın Açıldığını görebilirsiniz El Chakrası bir kapak gibidir tam anlamıyla tarif edemem tabiki Şimdi Bunu uyguladıktan Sonrasında 5 dakika topralama öneririm tabiki Şimdi Kozmik gücü içinizde çektikten Sonra 3kere Derin derin yavaş alın 3 kere hızlı deri nefes alın ve 7inci nefesinizi tutun tutabildiğiniz kadar ve sonrasında yavaşca bırakın Çünkü bu enerjiyi depolamış oalcaksınız ve gerektiğinde Kullanacaksınız Bu Sayede gücünüzü 2veya 10 daktına katlayabilirsiniz (Not: Bunun faydasını gerçekten Çok gördüm ve hepinizinde bundan faydalanmasını isderim) (İleride Daha geliştirilmiş bir metot sunacağım) (Şimdilik bukadar) (Ünal) |
|