Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydınlanma, meditasyon

Meditasyon Aydınlanma

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Meditasyon Aydınlanma

MEDİTASYON: AYDINLANMA

Duruşumu ayarlamak ve rahat bir pozisyonda oturmak için bir dakikamı ayırıyorum Çenemin ve gözlerimin çevresindeki kasları gevşetiyorum

Kollarımdaki ve omuzlarımdaki herhangi bir gerilimi salıyorum Bedenimi gevşetirken daha huzurlu, farkında ve iç varlığımla temasta hissediyoruma

Birkaç derin nefes alıyorum, bunu yaparken daha derin bir seviyede rahatlıyorum
Şimdi ruhum ve yüksek benliğim bana katılıyor Bana ışık aktarıyorlar Yüksek benliğimden ve ruhumdan gelen ışık ve enerjiyi almak için kendimi açıyorum

Onların ışıklarının benim ruhsal merkezim olan, ‘başım’ veya ‘taç merkezi’ denen, başımın tepesi yoluyla gelmesine izin veriyorum Ruhum ve yüksek benliğim baş merkezimi uyandırmam için bana enerji aktarıyorlar

Işığın benim baş merkezimden zihnime ve beynime akmasına, zihnimi daha yüksek fikirler için, beynimi de içimdeki deha kapasitesini uyandırmak için uyarmasına izin veriyorum

Ruhumdan ve yüksek benliğimden gelen ışık şimdi benim üçüncü gözüme, kaşlarımın arasında bulunan altıncı çakrama akıyor

Iç vizyonumun berraklaşmasına izin veriyorum İlluzyon perdeleri kalkıyor Gerçeği görme ve bilme kapasitem genişliyor Olduğum sınırsız varlığa uyanıyorum

Yüksek benliğimden ve ruhumdan ışığı, hücrelerimin merkezindeki DNA’nın içine alıyorum ve ışık beni hücresel düzeyde gelişmeye hazırlıyor

Ruhsal büyümemin ve aydınlanmamın önünde duran tüm inançları bırakıyorum
Aydınlandığımda insanlığa daha büyük bir hizmet yapabileceğimi bilerek beni aydınlanma yoluma yönlendiren düşünceleri ve inançları kucaklıyorum

Şimdi bu yaşamda aydınlanmış hale gelebileceğimi biliyorum Zorluk yolundansa coşku yoluyla büyüyebileceğime inanıyorum Kolayca ve hemen büyüyebileceğime inanıyorum
Ruhsal büyümeme odaklanıyorum Ruhsal büyümeme harcadığım enerjinin bana katlanarak geri geleceğini biliyorum

Şimdi ruhsal büyüme için bir söz veriyorum Bunu hayatımda bir öncelik yapıyorum

Yaptığım her şey ruhsal olarak büyümek, sevgi yaymak ve bir katkıda bulunmak için bir fırsattır

Yaptığım her aktivite daha biliçli, farkında ve anda odaklanmış olmak için bir fırsattır

Yaptığım her eylem bana çevremdeki evrene ışık, uyum, düzen ve sevgi katmak için fırsat sağlar

Olan her olay bana daha önce davranmamış olduğum kadar yüksek bir yolla davranmak bir fırsat sağlar ve içimdeki en iyiyi açığa çıkarmak için oluşur

(Saygılar)
(Alıntıdır)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com