|  | Kilo Verme Meditasyonu |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Kilo Verme MeditasyonuVET PEK ÇOĞUMUZUN DERDİ OLAN BU SORUNUN KISA VE ÖZ BİR ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM ARKADAŞLAR AMA İNANARAK YAPARSANIZ OLACAKTIR  ( İLK BAŞTA  BENDE İNANMALIYIM ) Diyetler kilo almak içindir  Ruh ve  beden, sert tedbirlerden hoşlanmaz  Bedeninden istediklerin konusunda  önce ruhunu ikna etmen gerekir  Gün geçtikçe gelişen o göbeğini  hafifletmek istersen, kilo verme meditasyonundan yararlanabilirsin   Ellerinle kulaklarını bastırarak kapatırsın  Böylece ellerde biriken enerji,  kulaklarındaki akupunktur noktalarına akacaktır  Midenin açlık-tokluk  hissini belirleyen akupunktur noktaları kulağın içinden geçer  Bir anda  kulağın ısınmayabaşlarken gözlerini kapayan sen, bedenini karşına alır  konuşmaya başlarsın  Ona herşeyinyolunda olduğunu, artık senin için  besin biriktirmesine gerek olmadığını anlatırsın  " Ben artık doydum ve  bana daha fazla yemek yedirmeni istemiyorum  İhtiyacımız olmayan  besinleri de sakladığın yerlerden çıkarmanı istiyorum  Bu sana verdiğim  emirdir " dersin   Hergün 3-5 dakikanı buna ayırırsın  İnandırıcı olursan, vücudun sana " Spora başlamak istiyorum ben" yanıtını verecek ve herşey yoluna girecektir   kaynak : Tanrı'nın doğum günü kitabı sf 230 , yazar Burak Özdemir  (Saygılar efendim) | 
|   | 
|  | 
|  |