![]() |
Neden Affetmeliyiz ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Affetmeliyiz ?Zeynep (8 Aralık 2007 Çalışma Notları) Affetme, ruhsal arınmanın hem başlıca aracı hem de amacıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişimizde kızdığımız her olay ve kişileri affetmediğimiz sürece onları sırtımızdaki küfelerde taşıyoruz ![]() ![]() ![]() AFFETME MEDİTASYONU Kendimizi affetme meditasyonu Gözleriniz kapalı, rahat bir şekilde oturun ![]() ![]() Ben kendimi affetmeye niyet ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kalbinizden kendi kalbinize pembe ışıklar yollayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kendimi seviyorum ![]() Başkasını affetme meditasyonu Affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü imgeleyin ![]() ![]() Ben seni affetmeye niyet ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kalbinizden çıkan pembe ışıkları iyice yoğunlaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Affetmeye niyet ettiğiniz kişiyi tamamen affettiğinizi hissedene kadar -her gün bir kere olmak kaydıyla- bu meditasyonu yapmaya devam edin ![]() * Zeynep kaynak: Içimdeki Yolculuk - Fatih Koçak |
![]() |
![]() |
|