Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kristal, mağara, meditasyonu

Kristal Mağara Meditasyonu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kristal Mağara Meditasyonu

Kristal mağara meditasyonu, kafamızda soru işaretleri varken ya da stresliyken iç sesimizle iletişim kurmak için etkin bir yoldur bu çalışmada, yazılı bir anlatım yerine bu meditasyonu sizlerle beraber yapmayı seçtim

bu meditasyona başlamadan;

-en az 3-4 saat öncesine kadar çay kahve içmeyin

-8-9 saat içki içmemiş olun

-sakin ve rahat olabileceğiniz bir yer seçin

meditasyon sırasında;

-nefeslerinizi yavaş, düzenli, derin ve karından (solar pleksus) alın

-uzanır pozisyonda, bağdaş kurarak, lotus pozisyonunda ya da sandalyede gevşek bir pozisyonda olabilirsiniz ancak omurganızı dik tutun (vücut enerjinizin doğru dağılımı ve verimli bir biçimde nefes alabilmek için)

-sesi hoparlörden alabilirsiniz ancak sesin daha stereo olması için kulaklık tavsiye ediyorum

çalışmayı buradan indirebilirsiniz

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com