Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görüp, ilk, meditasyonumda, yorumladıklarım

İlk Meditasyonumda Görüp Yorumladıklarım.....

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

birkaç gündür meditasyon yapmak arzuma en sonunda bu gece nail olabildim ve bu benim ilk meditasyon denememdi,an'da kalma konusunda hiçbir problem yaşamadım sürekli andaydım diyebilirim,nefes egzersiz hazırlıkları bittikten sonra normal nefes alıpvermeye basladımbirara ugultuya benzer düşük frekansta sesler duydum ancak gözlerimi kapadığımda ilk başlarda belli belirsiz yuvarlak,lacivert ve kırmızı tonlarında sekiller gordum,daha sonra kucuk dairenin içinin rengi değişmeye basladı,ayna parlaklığında pırıltılı ve kıprasan beyaz bir ışıga donustu ama bahsettiğm bu cember tum viyonumun kadrajında değil orta yerlerde kucuk bir cemberdi,daha sonra cemberin içinde bir sembolü andıran "k"harfi ,amerikan bayrağı(bayragın sadece 50 yıldızı gostern kısmı,ve bir miktarda lacivert beyaz ve kırmızı kısmı gözüküyordu)meditasyon esnasında kendimce yorum yapmaya basladım ve "k" harfini karla özleştirdim ,bayrağı malum abd'yle ve derken aklımdan selale gibi anlık bir yorum yaparak abd de bu sene karla alakalı bir afet olacak dedim kendi kendime ama sebebini bende bilmiyorum seans esnasında zaman zaman sırtımdaki tüyler kabardı üşür gibi oldum bunu gördüğüm vizyona verdim,ürperdim herhalde diye düşünürken birkaç gun once uykuyla uyanıklık arasında gorduğüm o gri kanatlı melek figüründeki seklin süratle vizyonuma carpıp gecisini gordum ama ogun oldugu gibi bugunde hiç korkmadım bilakis içim ogunk gibi tarifsiz bir huzurla doldusonra zannedersem konsantrasyonumu yitirdim esnemeye basladım,bu birkaç kez tekrarlayınca seansı bitirdim
bu işin uzmanı olan arkadaşlarımdan ricam bu ilk seansımda gördüğüm ve seans esnasında yorumladığım(yorumlamak normal mi değilmi onuda bilmiyorum )daha doğrusu yapmaya calıştığım şey meditasyon oldumu olmadımı?henüz çok yeni oldugum için cahilce çıkarımlar yapmak istemediğimden yorumlarınıı sabırsızlıkla bekliyorum
ps:farkındalık ve anda olma hususunda kendimden cok eminim yaklasık 20 dakika boyunca an'da nasıl kalabildiğime şaşırıyorum halave korkunç mutlu ve enerjik hissediyorum suan birkac gundur dogru durust uyku uyumamış olsam bile
an'da ve ışıkla kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bu yazıyı yazdıktan yaklasık yarım saat sonra sigara içmek için balkona çıktım (aklımdan hiç çıkmayan farkındalıkla)sigarayı balkona çıkmadan önce yaktım ilk nefesi çekince içimden ben sigar içiyorum nekadar güzel diye geçirdiğim esnada gökyüzünde 4 adet turkuaz renkli kare ışık parçaları büyük bir hızla 2 kez diyes(#) işareti yaptı ve kayboldulartüylerim diken diken oldusize şuan yazarken hala diken diken oluyorlarbana neler oluyor ???n'olur yardım edinwishdropper yorum lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com