Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
meditasyonu, melek, safknez, uyarı

Melek Meditasyonu (Safk!Nez!) !!!Uyarı!!!

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Melek Meditasyonu (Safk!Nez!) !!!Uyarı!!!

Melek Meditasyonu

Meditasyon,bir şeyin asıl gerçekliğine ulaşması amacıyla,kafamıza dolan tüm gereksiz düşüncelerden arınıp(zihnimizin tüm düşüncelerini susturarak) sorusuna yanıt bulamadığımız şeylere,sıkıntılarımıza,huzur arayışlarımıza yoğunlaşıp ve insanın ruhsal bedeni ile irtibata geçmesiyle,sezgileri aracılığı ile bu sorulara yanıtbulmasıdırMelek meditasyonu ise sezgisel kaynağı,meleklerden yardım isteyerek amacına ulaşmasıdır

Peki melek meditasyonunda;

Sezgilerimize yardım eden melek mi ?

Meleklerden bize huzur ve sıkıntılarımıza cevap gelebilir mi ?

Melekler mi bize huzur veren yoksa biz mi huzurlu olmak isteyen?

Bu soruların doğru cevabını hangi kaynak anlatıyor ?

Huzurun ve mucizenin meleklerden geldiğini sanırsınızAma bunun sebebi sizsinizMeditasyon yaparak beynimizi boşaltıyoruzSaf halimizi,benliğimizi dinliyoruzKendimizi sorguluyoruz;doğrularla,yanlışlarla hayatımız gözümüzün önünde canlanıyorSuçluluk duygusundan arınmaya ve problem değil çözüm arıyoruzBu çözümleri yaratandan diliyoruzBeynimiz düşük frekans yayıyor ve sadece tek bir noktaya odaklanıyoruzBu esnada beynimiz yıkanacak kıvama geliyorBiz meditasyonda,bunu yaratandan dileyerek yıkıyoruzBeynimiz doğru yönde yıkanıyor ve gerçek huzuru buluyoruz,yaratan Allah sayesindeAma siz beyninizi Allah'ın dileğiyle yıkamak yerine,ilahlaştırdığınız ve melek sandığınız sahte huzurla(huzur kıyafeti giymiş şirk aracına)yıkıyorsunuzBunu bir kere yapınca doğru olduğunu sanıyorsunuzÇünkü beyniniz,yıkanacak kıvamdayken Allah'ın dileği yerine,kendi ellerinizle sahteyle yıkamanızdandırYıkamak derken arınmadan bahsediyorumBeyni tam arınacak kıvama getirmeyi başarıyorsunuz,fakat sahteyle arınıyorsunuz ve bunu geçek sanıyorsunuzFarkında olmadan sahteyi ilahlaştırıyorsunuz ve en kötüsü dinden çıkıyorsunuz

''Onlar, inananlar ve kalpleri Allah'ı anmakla huzura kavuşanlardır Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur''(Rad-28)

O halde ;

Allah'dan ve meleklerinden şüpheniz mi var?

Çok açık değil mi sizce düştüğünüz yanlışın ne olduğu?

Allah'dan dilemek varken,Onu arka plana alıp meleklerden yardım diliyorsunuz

Hiç düşünmeden meleklere iman ediyorsunuz

Onlardan size mucize gelmesini bekliyorsunuz

Allah uyarmadı mı ?

''Belki kendilerine yardım edilir diye Allah'ı bırakıp da ilahlar edindiler
Onlar ilahlar için (hizmete hazır asker) oldukları halde,ilahlar onlara yardım edemezler'' (yasin-74/75)

Siz melekleri,Allah'ın insanlara hizmet etsin diye koyduğu makamdan alıp,kendinize yardım etmesi için kullandığınızı sanıyorsunuzve Allah'dan rol çalıyorsunuzAllah insana şah damarından daha yakınken Onun dışındaki varlıklardan medet ummak şirktir

Siz yardım ettiklerini sanıyorsunuz,siz hidayete erdiğinizi sanıyorsunuz,onlardan size bir mesaj geldiğini sanıyorsunuzBunların hepsi aldatmacadır

Hala bu gafletten dönmenin bir yolu varBu yolun sonu Allah'ın sonsuz rahmet kapısıdırHala açıkken bu kapı,tövbe edin ve Allah'ın gerçek huzuru ile tanışın diyorumEn güzel mucize Kuran-ı Kerim'dir ve bu kitap sizin hayat pusulanızdırSizi hakikate ulaştıracak ta Allah'ın sözüdür

Muhammed Uras (Safk!nez!)

safkinezi_mu@hotmailcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com