![]() |
Melek Meditasyonu (Safk!Nez!) !!!Uyarı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melek Meditasyonu (Safk!Nez!) !!!Uyarı!!!Melek Meditasyonu Meditasyon,bir şeyin asıl gerçekliğine ulaşması amacıyla,kafamıza dolan tüm gereksiz düşüncelerden arınıp(zihnimizin tüm düşüncelerini susturarak) sorusuna yanıt bulamadığımız şeylere,sıkıntılarımıza,huzur arayışlarımıza yoğunlaşıp ve insanın ruhsal bedeni ile irtibata geçmesiyle,sezgileri aracılığı ile bu sorulara yanıtbulmasıdır ![]() ![]() Peki melek meditasyonunda; Sezgilerimize yardım eden melek mi ? Meleklerden bize huzur ve sıkıntılarımıza cevap gelebilir mi ? Melekler mi bize huzur veren yoksa biz mi huzurlu olmak isteyen? Bu soruların doğru cevabını hangi kaynak anlatıyor ? Huzurun ve mucizenin meleklerden geldiğini sanırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Onlar, inananlar ve kalpleri Allah'ı anmakla huzura kavuşanlardır ![]() ![]() O halde ; Allah'dan ve meleklerinden şüpheniz mi var? Çok açık değil mi sizce düştüğünüz yanlışın ne olduğu? Allah'dan dilemek varken,Onu arka plana alıp meleklerden yardım diliyorsunuz ![]() Hiç düşünmeden meleklere iman ediyorsunuz ![]() Onlardan size mucize gelmesini bekliyorsunuz ![]() Allah uyarmadı mı ? ''Belki kendilerine yardım edilir diye Allah'ı bırakıp da ilahlar edindiler ![]() Onlar ilahlar için (hizmete hazır asker) oldukları halde,ilahlar onlara yardım edemezler ![]() Siz melekleri,Allah'ın insanlara hizmet etsin diye koyduğu makamdan alıp,kendinize yardım etmesi için kullandığınızı sanıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz yardım ettiklerini sanıyorsunuz,siz hidayete erdiğinizi sanıyorsunuz,onlardan size bir mesaj geldiğini sanıyorsunuz ![]() ![]() Hala bu gafletten dönmenin bir yolu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muhammed Uras (Safk!nez!) safkinezi_m ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|