Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başardım, bugün, hipnozumu, ilk

Bugün İlk Hipnozumu Başardım .))

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bugün İlk Hipnozumu Başardım .))

arkadaşlar bu hipnoz olayıyla ilgiliydim eskiden birisine uygulamıştım çene altındaki damarlara bastırarak bayıltmayı duymuştum ve bunu bi kaç kişide yapayım dedim bunu bi kişiye baya bi yaptım ama sonradan hemen arkadaş uyanıyordu bu arkadaşa telkin verdirdim ve bi kaç denemeden sonra hipnoz oldu arkadaş ve kendisine bu yolla astral seyahatta yaptırdım tel şifresi vs bişeyler öğrendim astral seyahatte olup olmadığınıda bizim mekana getirerek astral bedenini elimle bir takım sayılar göstererek teyit ettim ) sonradan bıraktım yapmayı sonra yine kendime bi subje buldum ilk başlarda o da hemen uyanıyodu ama aradan bi süre geçtikten sonra sağlam bi telkin verdim ve bir yada 2 denemeden sonra subje hipnoza girdi ve subjeyi rahatlattım fln sonra kollarını havaya diktim aynı zamanda bacaklarını fln sonra iki sandalye arasına koydum ve kaskatı kesilmesini sağladım bi tahta parçası gibi iki sandaleyede birisinde başı birisinde ayağı olacak şekilde ayarladım ve kaskatı kesildi ve üzerine oturdum beni taşıdı hipnozdan sonra denettim yapamadı zorlandı aklınıza ne gelirse şınav mekik fln çektirdim istediği yere gönderdim biliçaltına inmeye çalıştım başardımmı bilmiyorum Dyani güzel bi deneyimdi ama şu direk hipnoz olayını çözmem lazım saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com