Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yapabilirim

Ne Yapabilirim?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yapabilirim?

Nasıl anlatcam bilmiyorum orta okuldan mezun olduktan babamın zoruyla meslek lisesine gittim tam hatırlamıyorum o zamanlarda domuz gribi yada kuş gribi vardı ve sürekli mikrop kapma korkusuyla ellerimi yıkardım ve bu takıntı haline geldi artık herşeye dokunduğumda elimi yıkıyordumTakıntım yüzünden ne dışarı çıkabildim nede arkadaşlarımla görüşebildim3 yıldır hergunum evde geçiyo meslek lisesinde olduğum için arkadaşlarımın hepsi elinde sigara,tesbihle gezen tipler hiçbiriyle fazla samimi değilim ve görüşmüyorum şu an yalnızlığıda aştım başka bir şey oldum hiç birşeyden zevk almıyorum hayattan soğudumSürekli nerde hata yaptım diye düşünüyorum ve ne yapcağımı bilmiyorum lütfen bana bi yol gösterin

Alıntı Yaparak Cevapla

Ne Yapabilirim?

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ne Yapabilirim?

sende obsesif kompolsif bozukluk olabilir (okb) bendede var bu dışarı çıkmama insanlar zarar vericek takıntısı falan filan ayrıca aşağılık komplekside var bende ve benımde senın gibi çoğu zaman evde geçiriyorum hayatımıBu başka birşey oldum da evde fazla durmandan dolayıdır bazen kendimi insan değilmiş gibi bile hissediyor insan biraz gez diyicem ama zor çünkü seni anlıyorumEn azından samimi olduğun birileriyle dışarı çık küçük ve basit işlere girişYavaş yavaş kendini geliştir diyeceğim bunlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com