Ne Yapabilirim? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Yapabilirim?Nasıl anlatcam bilmiyorum orta okuldan mezun olduktan babamın zoruyla meslek lisesine gittim tam hatırlamıyorum o zamanlarda domuz gribi yada kuş gribi vardı ve sürekli mikrop kapma korkusuyla ellerimi yıkardım ve bu takıntı haline geldi artık herşeye dokunduğumda elimi yıkıyordum Takıntım yüzünden ne dışarı çıkabildim nede arkadaşlarımla görüşebildim 3 yıldır hergunum evde geçiyo meslek lisesinde olduğum için arkadaşlarımın hepsi elinde sigara,tesbihle gezen tipler hiçbiriyle fazla samimi değilim ve görüşmüyorum şu an yalnızlığıda aştım başka bir şey oldum hiç birşeyden zevk almıyorum hayattan soğudum Sürekli nerde hata yaptım diye düşünüyorum ve ne yapcağımı bilmiyorum lütfen bana bi yol gösterin![]() |
|
Ne Yapabilirim? |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Yapabilirim?sende obsesif kompolsif bozukluk olabilir (okb) bendede var bu dışarı çıkmama insanlar zarar vericek takıntısı falan filan ayrıca aşağılık komplekside var bende ve benımde senın gibi çoğu zaman evde geçiriyorum hayatımı Bu başka birşey oldum da evde fazla durmandan dolayıdır bazen kendimi insan değilmiş gibi bile hissediyor insan biraz gez diyicem ama zor çünkü seni anlıyorum En azından samimi olduğun birileriyle dışarı çık küçük ve basit işlere giriş Yavaş yavaş kendini geliştir diyeceğim bunlar![]() |
|
|
|