Piliç Felsefesi. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Piliç Felsefesi.DURUM : Bir piliç, bir yolda karsidan karsiya geçer ![]() SORU: Piliç karsidan karsiya niçin geçer? DURUM : Bir piliç, bir yolda karsidan karsiya geçer ![]() SORU: Piliç karsidan karsiya niçin geçer? YANITLAR: RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafina geçmek için ![]() EFLATUN: Iyiligi için Gerçek, öteki taraftadir![]() ARISTOTELES Karsidan karsiya geçmek pilicin dogasidir ![]() KARL MARX Tarihsel olarak kaçinilmazdi ![]() HIPOKRATES Pankreasinin asiri salgisi yüzünden ![]() MARTIN LUTHER KING JR ![]() Tüm piliçlerin nedenini açiklamak zorunda kalmadan özgürce karsidan karsiya geçtikleri bir dünya düslüyorum ![]() HZ MUSAVe Tanri cennetten inip pilice dedi ki: "Karsidan karsiya geçeceksin!" ve piliç karsidan karsiya geçti ve Tanri bunun iyi oldugunu gördü ![]() RICHARD M NIXONPiliç karsidan karsiya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karsisina geçmedi ![]() SIGMUND FREUD Pilicin karsidan karsiya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir ![]() BUDA Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doganizi inkar etmektir ![]() GALILEI Oysa piliç karsidan karsiya geçiyor ![]() ![]() ![]() CHARLES DE GAULLE Piliç belki yolun karsisina geçti, ama otoyolun karsisina henüz geçmedi ![]() EINSTEIN Pilicin yolun karsisina geçmesi ya da yolun pilicin ayaklari altinda yer degistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa baglidir ![]() BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiçbir sey geçmemistir ![]() GEORGE W BUSHPilicin bu yolda BM kararlarina ragmen cezalandirilmadan karsidan karsiya geçmesi, demokrasiye, özgürlüge ve adalete kafa tutmaktir ![]() Bu durum,yolu bizim çoktan bombalamis olmamiz gerektigini göstermektedir ![]() SÜLEYMAN DEMIREL Piliç geçmisse geçmis, geçmemisse geçmemistir ![]() TANSU ÇILLER Bu memleket için karsidan karsiya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir ![]() R TAYYIP ERDOGANBen tavuklu sandviç de satmistim ![]() ABDULLAH GÜL Hayir, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karsidan karsiya geçtiyse hükümet geregini yapar ![]() A NECDET SEZERKarsiya geçtigi nokta kamusal alansa, basörtülü geçemez TÜRK ERKEGI Piliç sarisin mi? Esmer mi? =) yeksez ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
|
|
|