|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| doğanhisar, ilköğretim, ilyaslar, konya, okulu |
İlyaslar İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlyaslar İlköğretim Okulu Konya Doğanhisarİlyaslar İlköğretim Okulu Hakkında - İlyaslar İlköğretim Okulu Tanıtım - İlyaslar İlköğretim Okulu Resimleri - İlyaslar İlköğretim Okulu İletişim Ilyaslar İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ilyaslar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ilyaslar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ilyaslar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ilyaslar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İlyaslar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz ilk olarak 1946 yılında eğitime başlamıştır ![]() 2 binasına 1989 yılında taşınmıştır Bu binanın da yetersiz kalmış olmasından dolayı 2009 mart ayında yapılan yeni binasına taşınmış olup eğitim yeni binada devam etmektedir![]() Okulumuzda 6 derslik vardır İlköğretim okul öncesi ve zorunlu öğrenim çağındaki çocuklara eğitim vermektedir![]() 1-2-3 sınıflar ve 4-5 sınıflar birleştirilmiş sınıftır Anasınıfı da 2009-2010 eğitim öğretim yılında açılmıştır![]() Okulumuzda çok amaçlı salon ve kütüphane mevcuttur ve kaloriferle ısınmaktadır İlyaslar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: ILYASLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ilyaslar Köyü Doğanhisar Telefon Numarası: 3325598614 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710454@meb k12 trWeb Adresi: - İlyaslar İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|