|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağrı, doğubeyazıt, ilköğretim, kemalpaşa, okulu |
Kemalpaşa İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kemalpaşa İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıKemalpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Kemalpaşa İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulun kalorifer binasının 1993 yılında faaliyete girmesiyle merkezi ısıtma sistemine geçilmiştir Okulumuz, kurulduğu Ekim 1985 yılından bugüne kadar eğitim ve öğretim faaliyetlerini 5 müdür, 6 müdür yardımcısı ile sürdürmüştür Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır![]() Okulumuz açıldığı günden bugüne kadar 569 öğrencisi 5 yıl üzerinden mezun olarak ilkokul diploması almıştır 2004/2005 eğitim öğretim yılında ilk kez 8 yıl üzerinden 52, 2005/2006 eğitim öğretim yılında 43 ve 2006/2007 eğitim öğretim yılında 66 öğrenci mezun vermiştir![]() 2004 yılında Eğitime % 100 Destek Kampanyası kapsamında İKRA ULUSLARARASI NAKLİYAT VE TAŞIMACILIK A Ş Genel Müdürü Sayın Akın KONYAR tarafından yaptırılan 4 ek derslik 20/09/2004 tarihinde hizmete sunulmuştur Kendisine sonsuz teşekkürler sunarız![]() Değerli İşadamımız, Hayırsever Örnek İnsan Sayın Abdulbari GOZEL tarafından satın alınan arsanın üzerine birinci katında 8 derslik ve üst katında 420 metrekarelik kültür salonu inşa edilmiştir “Baran Kültür Merkezi” adıyla inşa edilen binamız 18/09/2007 ‘de tamamlanmış ve 2007-2008 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri adına Sayın Abdulbari GOZEL’e minnet ve şükranlarımızı bildirmeyi bir borç biliriz 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzun 27 şubesinde 3 idareci, 30 öğretmen, 414'ü kız, 413'sı erkek olmak üzere toplam 827 öğrenci ile ikili eğitim-öğretim yapılmaktadır Kemalpaşa İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kemalpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: KEMALPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KEMALPAŞA İ Ö O MERYEMANA CAD NO:136Telefon Numarası: 4723126071 E-mail Adresi : 588243@meb k12 trWeb Adresi :Kemal Paşa İlköğretim Okulu www kemalpasa meb k12 tr biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|