|
|
Konu Araçları |
doğanhisar, ilköğretim, konakkale, konya, okulu |
Konakkale İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Konakkale İlköğretim Okulu Konya DoğanhisarKonakkale İlköğretim Okulu Hakkında - Konakkale İlköğretim Okulu Tanıtım - Konakkale İlköğretim Okulu Resimleri - Konakkale İlköğretim Okulu İletişim Konakkale İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Konakkale İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Konakkale İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Konakkale İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Konakkale İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Konakkale İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1946 yılında üç sınıflı olarak ilkokul açılmıştır Okulun ilk öğretmeni köy halkından eğitmen Ali Mehmet PEKMEZ'dir 1952-1953'te 4derslik açılmış olup ilk mezun Talip KARADAĞ'dır 1978 yılında kasabaya ortaokul açılmıştır 1983 yılında köy muhtarlığı "kendi okulunu kendin yap" kanpanyası başlatmış, İlçemiz eski kaymakamı Enver ÜNSAL'ında yardımlarıyla 1984 yılında ortaokul binası tamamlanmış ve 26 Kasım 1984 yılında eğitim-öğretim bu binada sürmüştür 1990-1991 yılında ilkokul ve ortaokul birleşerek "Konakkale İlköğretim Okulu" olarak tek okul haline getirilmiştir Bugün aynı şekilde eğitim devam etmektedeir Ancak depremler sonucu okula kullanılamaz raporu gelmiştir 2005-2006 öğretim yılı ve 2006 aralık ayına kadar eğitim öğretim ikili olarak 4 derslikli ortaokul binasında devam etmiştir 2006 Aralık ayında 8 derslikli yeni okul binasına geçilerek eğitim - öğretim tam gün haline gelmiştir Yeni okul binasının yapımında ve hertürlü masrafın karşılanmasında Konakkale Belediye Başkanı Süleyman PEKMEZ'in büyük katkıları olmuştur Şuan okulumuzda boş geçen ders bulunmamaktadır Konakkale İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: KONAKKALE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KONAKKALE KASABASI PK42933 Telefon Numarası: 3325580001 Faks Numarası: 3325580001 E-mail Adresi: ugur__dogan@hotmailcom Web Adresi: -http://konakkaleilkogretimk12tr Konakkale İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|