|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, korkuteli, okulu, yeşilyayla |
![]() |
Yeşilyayla İlköğretim Okulu Korkuteli Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeşilyayla İlköğretim Okulu Korkuteli AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Yeşilyayla İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilyayla İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilyayla İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilyayla İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri - Antalya Korkuteli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri ![]() VİZYONUMUZ Ülkemizin, dünya devletleri arasında hak ettiği yeri almasına katkıda bulunan, Türkiyeli olmayı, Türkiye de eğitim ve öğretim görmeyi ayrıcalığa dönüştüren, mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi ![]() İLKELERİMİZ Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerinin yanı sıra Türk milletinin bütün fertlerini; Ø Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasını sağlama, Türk milletini mutlu kılma ve onu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma azim ve kararlığında, Ø Cumhuriyete ve demokratik değerlere bağlı, bunların evrensel ilkelerini yaşam tarzı haline getirmiş, Ø İnsana ve insan haklarına saygılı, yaşama sevinci taşıyan, insani dayanışmayı ve yardımlaşmayı önemseyen, Ø Sorumluluk bilincine sahip, doğru düşünen ve etkili karar alan Ø Katılımcı, hoşgörülü, yapıcı, Ø Kendisiyle ve çevresiyle barışık, Ø Ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş ve bunları davranış haline getirmiş, Ø Çevreyi ve doğayı koruyan, Ø Kendi yeterliliklerinin ve sınırlılıklarının bilincinde, Ø Kendi değerlerini savunan, müzakereci, Ø Alanında yetkin, uluslar arası düzeyde iş yapabilen, üretken ve girişimci, Ø Yaşam boyu öğrenmeyi yaşam tarzı haline getirmiş, Ø Özgür düşünceli, Ø Yüksek iletişim becerileri olan, Ø AR-GE ve teknolojiyi kullanan ve üreten, Ø Dünyadaki değişim ve gelişimi iyi algılayıp doğru yorumlayabilen, bireyler olarak yetiştirmektir ![]() Yeşilyayla İlköğretim Okulu Antalya Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / KORKUTELİ Adı: YEŞİLYAYLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YEŞİLYAYLA KASABASI Telefon Numarası: 2426525031 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Yeşilyayla İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|