|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doğanhisar, ilköğretim, konya, okulu, uncular |
![]() |
Uncular İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uncular İlköğretim Okulu Konya DoğanhisarUncular İlköğretim Okulu Hakkında - Uncular İlköğretim Okulu Tanıtım - Uncular İlköğretim Okulu Resimleri - Uncular İlköğretim Okulu İletişim Uncular İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Uncular İlköğretim Okulu Tarihçesi: Köyün okulu ilk olarak 1940 yılında eğitmenli olarak şimdiki Kuran Kursu denilen yerde kurulmuş ![]() ![]() Bu okulda 1969'da yıkılıp yerine eski okul binamız yapılmış ![]() ![]() ![]() ![]() Uncular Köyü Konya ilinin Doğanhisar ilçesine bağlı bir dere köyüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köy Doğanhisar'ın sınır köyüdür ![]() ![]() ![]() Uncular İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: UNCULAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: UNCULAR KÖYÜ DOĞANHİSAR/KONYA Telefon Numarası: 3325598646 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710501@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Uncular İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|