|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| doğanhisar, ilköğretim, konya, okulu, yazlıca |
Yazlıca İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yazlıca İlköğretim Okulu Konya DoğanhisarYazlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Yazlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Yazlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Yazlıca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yazlıca İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazlıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazlıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazlıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yazlıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Yazlıca İlköğretim Okulu Tarihçesi: Yazlıca Köyünde ilk eğitim ve öğretim 1944 yılında köy camisinin odasında yapılmaya başlanılmıştır 1946 yılında tek dershaneli okul yapılmıştır Eğitim ve öğretim 1966 yılına kadar devam etmiştir 1965 yılında 3 dershaneli okul inşaatına başlanılmış 1966 yılında tamamlanmıştır 1966 yılında itibaren eğitim ve öğretim bu 3 derslikli binada devam etmiştir Okul ihtiyaca cevap vermediğinden dolayı 3 derslikli binanın yapımına 1988 yılında başlanılmış, l990 yılında tamamlanmış olup 1990-1991 öğretim yılında hizmete açılmıştır Okulun kenar betonları eskidiğinden dolayı 1994 yılında tamiratı ve boyası yapılmıştır İlköğretimin 8 yıla çıkmasından dolayı okuldaki dershane sayısı yetersiz gelmiş ve 6 derslikli binanın yapımına 2000 yılında başlanılmış 2002 yılında bitirilip eğitim ve öğretime 2002 yılında açılmıştır![]() Okulumuzda 1999-2002 yılları arasında eğitim ikili olarak yapılmıştır 1965 yılında yapılan 3 derslikli bina bahçenin ortasında kaldığından yıkılmıştır Eğitim ve öğretim 2002 yılından bu yana 2 binadaki 9 derslikte sürdürülmektedir Binaların ısınması kaloriferle yapılmakta olup okulumuzda 9 derslik 6 tuvalet bir kalorifer dairesi 3 malzeme odası bulunmaktadır Okulun bahçesinde 1965 yılında yapılan 2 adet öğretmen lojmanı mevcut olup soba ile ısıtılmaktadır![]() Okulun ilk açıldığındaki adı köyün adı Yendiğin olduğundan dolayı Yendiğin İlkokulu idi Köyün adı Yazlıca olarak değiştiğinden Yazlıca İlkokulu olmuştur İlköğretimin 8 yıla çıkmasından dolayı okulun adı Yazlıca İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir Yazlıca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: YAZLICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazlıca Köyü Doğanhisar/Konya Telefon Numarası: 3325526237 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710491@meb k12 trWeb Adresi: - Yazlıca İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|