|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birlikleri, buca, ege, ihracatçı, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Buca İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Buca İzmirEge İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Hakkında - Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Tanıtım - Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Resimleri - Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : 203/37 SK ![]() ![]() ![]() Okul Telefonu : (232) 4530822 Okul Fax : (232) Okul Web : www ![]() ![]() Okul E-Mail : egeihrbirio@hotmail ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ege İhracatçı Birlikleri İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|