|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, amca, ilköğretim, merkez, okulu, polis |
![]() |
Polis Amca İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polis Amca İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanPolis Amca İlköğretim Okulu Hakkında - Polis Amca İlköğretim Okulu Tanıtım - Polis Amca İlköğretim Okulu Resimleri - Polis Amca İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ![]() Malatya İl Merkezinden 5 İlköğretim Okulu ile Adıyaman İl Merkezinden 5 okulumuz Valilikler öncülüğünde kardeş okul protokolleri imzalayarak “Kardeş” oldular ![]() Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve beraberindeki heyet protokol imza töreni için Adıyaman'a geldi ![]() Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve beraberindeki öğrenciler, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı makamında ziyaret ederek basın mensuplarına ziyaret nedenlerine ilişkin bilgiler verdiler ![]() Malatya'dan gelen heyeti Adıyamanlı öğrenciler misafirlerine çiçekler sunarak karşıladılar ![]() Malatyalı öğrencileri ise Vali Ramazan Sodan'a ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse’ye çiçek takdim ettiler ![]() “Malatya heyetini Adıyaman'a ağırlamaktan büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Vali Ramazan Sodan, bu diyalogların gelişeceğini sözlerine ekleyerek, kardeş okul projesinin hayırlı olmasını diledi ![]() Polis Amca İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: POLİS AMCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SITELER MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 4162251868 E-mail Adresi : polisamcaokulu@gmail ![]() Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|