Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, ilköğretim, okulu, sabancı, seyhan, sıdıka

Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu Hakkında - Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu Tanıtım - Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu Resimleri - Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Sıdıka Sabancı İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

1967 yılında eğitim-öğretime başlayan Sadıka Sabancı İlköğretim Okulu toplam 8836 m2 alan üzerinde kurulmuş olup, 3100 m2 kapalı alana sahiptir

Okul, Sadıka Sabancı tarafından yaptırılarak kullanım hakkı Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilmiştir

Sadıka Sabancı İlköğretim Okulunda halen 1600 öğrenci öğrenim görmektedir Okulda 40’ar kişilik olmak üzere 21 derslik, 40 kişilik bir resim salonu, fen-teknoloji ve bilgisayar laboratuarları, 150 kişilik çok amaçlı bir salon, öğretmen ve idareci ofislerinin yanı sıra bahçede basketbol sahası bulunmaktadır

Sadıka Sabancı İlköğretim Okulu, 2007 yılında Sabancı Vakfı'nın katkılarıyla bakım-onarımdan geçirilmiştir

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SIDIKA SABANCI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: TURAN CEMAL BERİKER BULYEŞİLEVLER KAVŞAĞISEYHAN-ADANA

Telefon Numarası: 3224215436

Faks Numarası: 3224210191

E-mail Adresi: sidikasabanci@gmailcom

Web Adres: wwwsidikasabanciiok12tr

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com