|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
argıthanı, cumhuriyet, ilgın, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya İlgınArgıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Argıthanı Cumhuriyetİlköğretim Okulu Tanıtım - Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konya Ilgın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tarihçesi: Argithani kasabasinda ilkogretim 1923-1929 yillari arasinda Osmanlilardan kalma eski ogretim sekli olan Mahalle Mektebi ve Medrese usulu ile yapiliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1946 da meydana gelen depremde zarar gorenlere Devletimiz 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ARGITHANI ILKOKULU olarak 1951 yilinda ogretime aciliyor ![]() Argithani Ilkokulu kasabanin tek ilkokulu olarak 1969-1970 ogretim yilina kadar egitim-ogretim yapmistir ![]() ![]() Daha sonra tekrar Okulumuz tum okullarin ilkogretim olarak hizmet vermeye devam etmektedir ![]() ![]() Okulumuz 227 ogrenci ile egitim-ogretime devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN FIZIKI DURUMU Okulumuz fiziki yapi olarak 8 sinif,bir Bilisim Teknolojileri sinifi,4000 kitapli kutuphanesi ,bir fen bilgisi laboratuari,bir is atolyesi,cok amacli salonu,soyunma odalari,arsiv odasi olarak Bakanligin depreme dayanikli tip projesi olarak uygulamaya koymustur ![]() ![]() OKULUN OGRENCI DURUMU 2007-2008 Egitim -Ogretim yilinda sinif mevcutlarinin dagilimi soyledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN PERSONEL DURUMU Okulumuzun kadrolu personel sayisi: 1 Mudur vekili(Mudur Yardimcisi Kadrolu) 5 sinif ogretmeni, 1 sozlesmeli Turkce Ogretmeni, 1 matematik ogretmeni ![]() ![]() Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ILGIN Adı: ARGITHANI CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ARGITHANI BELDESI Telefon Numarası: 3328892123 Faks Numarası: E-mail Adresi: arg-cumhuriyet@hotmail ![]() ![]() ![]() Web Adresi: - http://argithanicumhuriyet ![]() ![]() ![]() Argıthanı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|