08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tutak İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı
Tutak İlköğretim Okulu Hakkında - Tutak İlköğretim Okulu Tanıtım - Tutak İlköğretim Okulu Resimleri - Tutak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Okulumuz 1963 yılında açılmıştır İlk öğrenci mezunlarını 40'lı yaşlarda öğrencileri olan okulumuzda eğitim-öğretim zamanla daha bir önem kazanmış ve normal seyrini almıştır Uzun bir süre tek bina ile eğitim-öğretime devam eden okulumuza 2007 yılında ek bir bina daha yapılmış ve 2007 yılından bu yana 2 kademe öğrencileride köyümüzde eğitimlerini sürdürmeye başlamışlardır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Okulumuzda taşımalı eğitim yapılmakta ve Erdal köyü öğrencileri ile birlikte toplam 7 köyün (Bişe, Sarıgöze, Ozanpınar, Dönertaş, Çelebaşı, Çukurkonak) öğrencileri eğitimini sürdürmektedir Taşıma servisler ile yapılmakta ve öğrenciler hergün bu yol ile okula ulaşmaktadırlar![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Okulmuzda ikili öğretim (Sabahçı - Öğlenci) yapılmakta ve 2 kademe öğrencileri (6,7 ve 8 sınıflar) sabah, 1 kademe öğrencileri (1,2,3,4 ve 5 sınıflar) öğleden sonra eğitim görmektedirler![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Köyde öğrenci potansiyeli diğer köylere nazaran daha iyi durumdadır 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu liseleri ve Fen lisesine verdiği öğrencilerin yanısıra ilçe genelinde 6 sınıflar ilçe birincisi ve 7 sınıflar ilçe ikincisi ile ayrı bir gururu yaşamaktadır Sağlam yapılanmanın ürünü olan bu öğrencilerimizin bizden sonra bayrağı devralacak değerli öğretmen arkadaşlarımız tarafından da devam ettirileceğinden hiç şüphemiz yoktur![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Köydeki öğrenci sayısı;
I Kademe :
Kız öğrenci sayısı : 80
Erkek öğrenci sayısı : 71
Toplam öğrenci sayısı : 151
II Kademe :
Kız öğrenci sayısı : 102
Erkek öğrenci sayısı : 136
Toplam öğrenci sayısı : 238
Tutak İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tutak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tutak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tutak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Tutak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TUTAK İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Tutak Köyü
Telefon Numarası: 4723247543
E-mail Adresi : Bilgi Yok
Web Adresi :http://www tutakerdal com/
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|