|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bahçelievler, behiyedrnevhiz, ilköğretim, istanbul, işıl, okulu |
Behiye-Dr.Nevhiz İşıl İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Behiye-Dr.Nevhiz İşıl İlköğretim Okulu İstanbul BahçelievlerBehiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu Hakkında - Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim OkuluResimleri - Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu İletişimBehiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Behiye-dr nevhiz Işıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAHÇELİEVLER Adı: BEHİYE-DR NEVHİZ IŞIL İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: Çobançesme Merkez Mah Fatih Cad Reyhan Sok No:1/3 Yenibosna Bahcelievler/IstanbulTelefon Numarası: 2125039592 Faks Numarası: 2124521868 |
|
|
|