![]() |
Esen İlköğretim Okulu Taşlıçay Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Esen İlköğretim Okulu Taşlıçay AğrıEsen İlköğretim Okulu Hakkında - Esen İlköğretim Okulu Tanıtım - Esen İlköğretim Okulu Resimleri - Esen İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri KÖY ve OKULUN TARİHÇESİ Köyümüz Taşlıçay’ın kuzey doğusunda yer alır ![]() ![]() ![]() Köyde karasal iklim şartları hüküm sürer ![]() ![]() ![]() Aşağı Esen Köyü 60 hane , 450-500 nüfusu bulunan Ağrı iline 46 km uzaklıktadır ![]() ![]() Köyde 8 kamyon , 2 minibüs , 8 traktör , 2 bakkal vardır ![]() Okulumuz 1971 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okul 2 bina ,1 lojman , kömürlük , odunluk ve tuvaletten oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Binalarımızın bakım ve onarımını ;İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün verdiği malzeme ile okulumuz personeli ve muhtar tarafından eğitim-öğretim yılı yapılmaktadır ![]() Esen İlköğretim Okulu Ağrı Taşlıçay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / TAŞLIÇAY Adı: ESEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kumlubucak Köyü Esen Mezrası Taşliçay Ağri Telefon Numarası: 5055742975 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|