|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, bölge, doğubeyazıt, ilköğretim, okulu, yatılı |
![]() |
Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Doğubeyazıt AğrıYatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Doğubayazıt Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 1973 yılında temeli atılmış fakat işler ağır aksak gidince 1983 yılında 3 katlı ve 13 derslikli olarak Doğubayazıt Yatılı Bölge Okulu adıyla eğitim öğretime açılmış ![]() ![]() GENEL BİLGİLER Okulumuz, 13 derslik ile 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Kütüphane,1 Çok Amaçlı Salonu (Yemekhane ), 2 Yatakhae (900 Kişilik), 1 Spor Odası, Memur Odası, 2 Müdür Yardımcısı Odası ve 1 Müdür Odası ile modern bir yapıya sahiptir ![]() 7 birinci kademe sınıfı, 12 ikinci kademe sınıfı, toplam 850 öğrenciye hizmet vermekte olan okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcıs, 3 Müdür Yardımcısı, 15 Branş Öğretmeni, 7 Sınıf Öğretmeni, 4 Memur ve 15 Hizmetli görev yapmaktadır ![]() OKULUMUZUN MİSYONU En değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21 ![]() ![]() OKULUMUZUN VİZYONU Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır ![]() Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Y ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 4723126100 Faks Numarası: 4723126100 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|