Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, ilköğretim, okulu, seyhan, yenişehir

Yenişehir İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yenişehir İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Yenişehir İlköğretim Okulu Hakkında - Yenişehir İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenişehir İlköğretim Okulu Resimleri - Yenişehir İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuz 1998 yılında eğitim ve öğretime açıldı

OKULUMUZUN VİZYONU

"Eğitim ve öğretimde en iyiyi yakalamak için üretken, çağdaş bilgiye açık, geniş bir çevrede tanınan, seçkin, aranan, övülen, takdir edilen, teknolojiyi bir özenti olarak değil, eğitim sisteminin verimini arttırmak için kullanan bir okul olmak istiyoruz"
"Öğrenci merkezli, zengin akademik programlarla geliştirici öğrenme olanakları sunan, olumlu bir örgütsel havaya sahip, mesleki etkileşimi besleyen, yoğun hizmet içi eğitim ortamları yaratan, paylaşımcı liderliği benimsemiş, yaratıcı, sorun çözmeyi destekleyen aile ve toplum katılımının önemine inanan bir okul olmak istiyoruz"
"Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan; ülkesine ve insanına yabancılaşmayan, okuyan, düşünen, araştıran, üreten ve paylaşan nitelikli bireylerin yetiştiği,veli-öğretmen dayanışmasından güç alan; öğrencilere öğrenme için her türlü fırsatın tanındığı, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan bir okul olmak istiyoruz"

OKULUMUZUN MİSYONU

Vizyonumuzu benimseyip,takım ruhu oluşturmakyaptığı çalışma ve etkinliklerle, çevrede örnek okul olmak Günün gerektirdiği uygun kaliteyi yakalamak Günümüz sosyo-ekonomik yapının getirdiği sorunları, veli-öğrenci-çevre işbirliği ile çözmek Öğrencilerimizi, milli ve evrensel değerlerle donatarak, topluma ve üst öğrenime kazandırmak

Yenişehir İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yenişehir İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yenişehir İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yenişehir İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yenişehir İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YENİŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU

ULAŞABİLECEĞİNİZ TELEFON NUMARALARIMIZ

SANTRAL:0322 256 74 40

MÜDÜR :0322 256 58 68

FAX :0322 256 58 68

Dilek ve şikayetleriniz için e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz

E-Posta: 846425@mebk12tr

Bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız sizin hizmetinizdedir

Web Adresi: http://ysehirmebk12tr/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com