|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bahçelievler, ilçe, ilköğretim, istanbul, kuleli, okulu |
Kuleli İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler İlçe |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuleli İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler İlçeKuleli İlköğretim Okulu Hakkında -Kuleli İlköğretim Okulu Tanıtım -Kuleli İlköğretim Okulu Resimleri - Kuleli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kuleli İlköğretim Okulu İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuleli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuleli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuleli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kuleli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAHÇELİEVLER Adı: KULELİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FEVZİ ÇAKMAK MAH YİLDİRİM BEYAZİT CAD N:3/1 YENİBOSNATelefon Numarası: 2125511027 Faks Numarası: 2126530507 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trokul hakkında detaylı bilgi için tıklayınız |
|
|
|