Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayvalık, balıkesir, eylül, ilköğretim, okulu

15 Eylül İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

15 Eylül İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir

Ayvalık 15 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 15 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 15 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 15 Eylül İlköğretim Okulu İletişim

15 Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 15 Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 15 Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 15 Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 15 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :

Model eğitim paradigması olarak Teknolojik Eğitim Paradigması'nı benimseyen, eğitim anlayışını evrensel standartlara göre ayarlayan, insan, zaman ve para kaynaklarını en verimli şekilde kullanan,

ATATÜRK İLKE ve İNKILÂPLARINI

içselleştirmiş, eğitim dünyasının en önemli hedefi olan sosyalleşmeyi bir "İletişim Merkezi" olarak sağlamaya çalışan bir okul olmaktır

15 Eylül İlköğretim Okulu Tarihçesi

1953 yılında okulumuzun bulunduğu yer mesire yeriydi Bu mesire yerinin adı da okulumuzun önünde bulunan 11 çamdan dolayı onbir çamlar diye anılıyordu

1953 yılının Ocak ayında Ayvalık’ta meydana gelen deprem ile bazı ailelerin evleri tamamen, bazılarının kısmen ağır hasar görmesiyle oturulamayacak hale gelmiştir Bu durumda Türkiye Emlak Bankası okulumuzun bulunduğu bölgeye vatandaşlara 20 yıl taksitle verilmek üzere 150 tane ev ve okulumuz binasının kapladığı alana da bir çocuk bahçesi yaptırdı Bu semte de 150 Evler adı verildi Fakat bu evler rağbet görmeyince banka kararıyla geri alındı Bu evler uzun süre yazlık olarak kullanıldı Daha sonra evler sahip değiştirerek yerleşim bölgesi haline geldi Yıllar geçtikçe bu bölgede okul gereksinimi hissedilmeye başladı ve bu bölgede oturanlar ilgili makamlara okul yapılması için başvurdu

1963 yılında okulun inşaatına müteahhit Kazım Bey tarafından başlanılarak 1964 yılının Ağustos ayında bitirildi 15 Eylül 1922 yılında Ayvalık düşman işgalinden kurtulduğu için yeni açılan bu okula 15 Eylül İlkokulu ismi kondu

14 Eylül 1964 Pazartesi günü yapılan açılış töreninde kurdeleyi Balıkesir İlköğretim Müfettişi İsmail Teoman Bey kesmiştir Okulumuzun ilk müdürü aynı zamanda sınıf öğretmeni olan Kadir Ak’tır Okulumuz 6 dekar 90 m2 lik arazi üzerine kurulmuştur Ana bina 573 m2, ek bina ise 120 m2 dir

Okulumuz 6 derslikle eğitim-öğretime başlamıştır 1997 yılında ilkokulların ilköğretim okuluna dönüştürülmesiyle derslik ihtiyacı artmıştır Ayrıca 1998-1999 öğretim yılından itibaren öğrenci mevcudunda sürekli artış olmuş ve aynı yıl okulumuz ikili öğretime başlamıştır

Okulumuz toplam 9 derslikle eğitim öğretime devam etmektedirAyrıca okulumuzda bir müdür odası, bir müdür yardımcısı odası, bir öğretmenler odası, bir rehberlik odası, bir Bilişim Teknolojisi Sınıfı ve bir anasınıfı bulunmaktadır 1ve 2 kademedeki tüm sınıflarımız ikişer şubeden oluşmaktadır

Okulumuzda 507 öğrenci vardır

Öğretim kadromuz okul müdürü, bir müdür yardımcısı, on sınıf öğretmeni, ondört branş öğretmeni ve bir hizmetli den oluşmaktadır

Onbeş Eylül İlkokulu olarak ilk mezunlarını 1965-1966 eğitim – öğretim yılında 27 öğrenci ile vermiştir

İlköğretim Okulu olarak ise 1999-2000 eğitim-öğretim yılında 14 kız, 11 erkek toplam 25 öğrenci mezun olmuştur

Okulumuzun flama rengi kırmızı-beyazdır

15 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 15 EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ALİ ÇETİNKAYA MAHALLESİ 150 EVLER GARAJ YANI AYVALIKBALIKESİR

Telefon Numarası: 2663311753

Faks Numarası: 2663311753

E-mail Adresi: ayv15@hotmailcom
Web Adresi: 15 Eylül İlköğretim Okulu

15 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com