|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| abdulvahit, ayvalık, balıkesir, ilköğretim, okulu, sağlam |
Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Ayvalık Balıkesir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Ayvalık BalıkesirAyvalık Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Hakkında - Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Tanıtım - Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Resimleri - Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu İletişim Altınova Anaokulu Balıkesir Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Altınova Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Altınova Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Altınova Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / AYVALIK Adı: ABDULVAHİTSAĞLAM İLKOĞRETİM OKULU Adresi: ABDULVAHİTSAĞLAM İLKOĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAZIMPAŞA MAH 13 NİSAN CAD NO:61Telefon Numarası: 2663122121 Faks Numarası: E-mail Adresi: - Web Adresi: - Abdulvahit Sağlam İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|