|
|
Konu Araçları |
adana, cumhuriyet, ilköğretim, okulu, tufanbeyli |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tufanbeyli Adana |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tufanbeyli AdanaCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz, Tufanbeyli Cumhuriyet Mahallesinde 4500 m2 lik bir arsa üzerinde kurulmuş ve inşaatına 1977 yılında başlanmıştır Binanın arsası m2 si 15 liradan Mustafa Evsen ve Ahmet Ergin'den 1890 m2 ; Halil Göver ve Yusuf Güver'den 2610 m 2 alınmış, arsa bedeli olarak 337400 TL ödenmiştir Binanın inşaatı mütahit Hüsnü Polat tarafından 1978 yılında tamamlanmış olup inşa bedeli 1969308,56 TL'dir Okulumuz eğitime 5 Ekim 1978 günü açılmış, binanın kabulü Kaymakam Tuğran Çataloğlu zamanında ve açılış töreni 18 Ekim 1978 tarihinde yapılmıştır 8 yıllık eğitime geçişle birlikte 1998 yılında ek bina yapıldı Ek bine II kademe için kullanılmaktadır Okulumuzda ilk görev alan personel: Müdür:Mehmet Şimşek Öğretmenler:Zeki Aytekin Kınık,Hasan Şimşek,Arif Turhan,HMelehat Yıldırım, İsa Özkan,Hüseyin Keçe,Yıldız Aslanhan,Mustafa Demirer,Aysel Yıldırım Hizmetli:Mehmet Araz Cumhuriyet İlköğretim Okulu Adana Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / TUFANBEYLİ Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet llköğreim Okulu Adana/Tufanbeyli Telefon Numarası: 3227818027 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://wwwtufanbeylicumhuriyetk12 d=32&Itemid=41 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|