Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıgöl, ilköğretim, nevşehir, okulu, temmuz

4 Temmuz İlköğretim Okulu Nevşehir Acıgöl

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

4 Temmuz İlköğretim Okulu Nevşehir Acıgöl

Acgöl 4 Temmuz İlköğretim Okulu Hakkında - Acıgöl 4 Temmuz okulu Tanıtımı -Acıgöl 4 Temmuz ilköğretim Okul Resimleri

İlköğretim okulu olduktan sonra 1999-2000 öğretim yılında okulumuzun yan tarafına 6 derslikli ek bina yapılmıştır Öğrenci sayısının artması ve derslik sayılarının yetersiz olması nedeniyle 2003 yılında ek binanın üstüne 4 derslikle birlikte bir Müdür odası,bir Öğretmenler odası ve rehberlik odası yapılmıştır
OKULUMUZ ADINI NEREDEN ALMIŞTIR: Acıgöl ilçesi 4 TEMMUZ 1987 tarih ve 19507 sayılı resmi gazetede yayınlanan ve 3392 sayılı kanun gereğince Nevşehir'e bağlı bir ilçe olmuştur Okulumuzda adını Acıgöl'ün ilçe olduğu gün olan 4 TEMMUZ gününden almıştırBöylelikle okulumuzun adi 4 TEMMUZ İLKOKULU olmuştur Daha sonra ilköğretimin 8 yıla çıkması ile birlikte okulumuzun adi 4 TEMMUZ İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur
OKULUMUZUN YERİ: Okulumuz Acıgöl ilçesinin merkezinde ,Acıgöl'ün Yukarı MahallesindedirAcıgöl Nevşehir'e 20 km uzaklıkta olup Nevşehir-Aksaray karayolu üzerindedir Aksaray iline olan uzaklığı ise 50 km dir Ulaşım açısından hiçbir sorunu yoktur Acıgöl'den Nevşehir'e her yarım saatte bir minibüsler kalkmaktadır İlçe merkezinde konut sıkıntısı çekilmemektedir İlçe merkezinde sobalı ve kaloriferli modern kiralık evler mevcut olup ilçe merkezinde kiralar ucuzdur

BAŞARILARIMIZ:
2005-2006 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi, 2 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Turizm ve otelcilik Lisesini, 3 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesini, 2 öğrencimizde bursluluk sınavını kazanmıştır

2006-2007 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi, 2 öğrencimizde bursluluk sınavını kazanmıştır Okulumuzdan mezun olan diğer öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğu lise ve dengi okullara devam etmektedirler
2007-2008 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Anadolu Öğretmen Lisesi, bir öğrencimiz Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi ve 3 öğrencimiz Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanmıştır
2008-2009 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Anadolu Öğretmen Lisesi, üç öğrencimiz Nevşehir Anadolu Lisesi, bir öğrencimiz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, 6 öğrencimiz Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi, bir öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 19 öğrencimiz lise ve dengi okula yerleşmiştir

Acıgöl 4 Temmuz İlköğretim Okulu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com