![]() |
4 Temmuz İlköğretim Okulu Nevşehir Acıgöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4 Temmuz İlköğretim Okulu Nevşehir AcıgölAcgöl 4 Temmuz İlköğretim Okulu Hakkında - Acıgöl 4 Temmuz okulu Tanıtımı -Acıgöl 4 Temmuz ilköğretim Okul Resimleri ![]() ![]() ![]() OKULUMUZ ADINI NEREDEN ALMIŞTIR: Acıgöl ilçesi 4 TEMMUZ 1987 tarih ve 19507 sayılı resmi gazetede yayınlanan ve 3392 sayılı kanun gereğince Nevşehir'e bağlı bir ilçe olmuştur ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN YERİ: Okulumuz Acıgöl ilçesinin merkezinde ,Acıgöl'ün Yukarı Mahallesindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞARILARIMIZ: 2005-2006 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi, 2 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Turizm ve otelcilik Lisesini, 3 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesini, 2 öğrencimizde bursluluk sınavını kazanmıştır ![]() 2006-2007 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi, 2 öğrencimizde bursluluk sınavını kazanmıştır ![]() ![]() 2007-2008 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Anadolu Öğretmen Lisesi, bir öğrencimiz Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi ve 3 öğrencimiz Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanmıştır ![]() 2008-2009 Öğretim yılında bir öğrencimiz Nevşehir Anadolu Öğretmen Lisesi, üç öğrencimiz Nevşehir Anadolu Lisesi, bir öğrencimiz Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, 6 öğrencimiz Nevşehir Sağlık Meslek Lisesi, bir öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 19 öğrencimiz lise ve dengi okula yerleşmiştir ![]() ![]() Acıgöl 4 Temmuz İlköğretim Okulu |
![]() |
![]() |
|