|
|
Konu Araçları |
adıyaman, aşağı, gölbaşı, ilköğretim, nasırlı, okulu |
Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanAşağı Nasırlı İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri AŞAĞI NASIRLI İLKÖĞRETİM OKULU Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu 1957 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Okul birinci senenin sonunda eğitim-öğretime kapatılmıştır1961 yılında tekrar eğitim-öğretime başlamıştır Aşağı Nasırlı ilköğretim okulu birleştirilmiş sınıflı bir ilköğretim okuludur Okul taştan yapıdır Üzeri çatılıdır Okulda 1 müdür odası, 1tanede sınıf bulunmaktadır Okul bahçesi içerisinde 1 tanesi okul binasına birleşik bir tanesi de okul binasından ayrı olmak üzere iki tane lojman bulunmaktadır Okulun 3 bölmeli tuvaleti ve odunluk olarak kullanılan deposu bulunmaktadır Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Aşağı Nasırlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: AŞAĞI NASIRLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aşaği Nasirli Köyü Gölbaşi / Adiyaman Telefon Numarası: 4167992060 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://anasirlimebk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|