Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıyaman, ilköğretim, merkez, okulu, turgut, zeynep

Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman

Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Hakkında - Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Resimleri - Zeynep Turgut İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuz İmamağa Mahallesi, Samsat Caddesi üzerine 10000 metre kare üzerine inşa edilmiştir 1984 yılında inşaatına başlatılan okulumuzun inşaatı 1985 yılının Mart ayında sadece 1 müdür, 2 öğretmeni ile eğitime başlamıştır Eğitim öğretime ikinci yarıda başladığı için 1 sınıfa öğrenci alınmamıştır Ancak civar okullardan gelen nakillerle eğitim öğretime devam etmiştir

Okul ilk açıldığında ihate duvarı, suyu ve kanalizasyonu bulunmamaktadır Ayrıca okul çevresinin tenha olması sebebiyle zamanın eğitim kadrosu çok zorluklarla karşılaşmıştır Okulumuz 1993 yılına kadar ilkokul olarak çalışmalarını devam ettirmiştir Ancak gün geçtikçe öğrenci mevcudu artmış ve okulun ismi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu” olarak değiştirilmiştir

"Zeynep Turgut İlköğretim Okulu" Adının Verilmesi ; 1993 yılında ilimiz hayırseverlerinden çocuk sağlığı ve mütehassısı Dr Yunus TURGUT annesinin vasiyeti üzerine bir okul yaptırmak ister Bu teklifini Milli Eğitim Müdürlüğüne götürür Milli Eğitim Müdürlüğü bu teklife çok sevinir ve hemen çalışmalar başlar Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı çalışmalar sonucu birçok okulun ihtiyacı olduğu ancak Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nunda bu yardıma acilen ihtiyaç duyulduğu görülür Bir dizi çalışmadan sonra Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nun Ek binasının kat ilavesi çalışmalarına başlanır Kısa bir sürede inşaat biter 1994-1995 yılı Eğitim-Öğretim yılında bu kat ilavesi Eğitim-Öğretim hizmetine Açılır O zaman ki Adıyaman Valisi Sayın Mustafa Yücel Özbilgin, il encümenleri ile yaptığı çalışmalar Sonucu okulumuz hayırsever Dr Yunus Turgut Bey’in annesinin adının verilmesi uygun görülür İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de görüşü alındıktan sonra okulumuzun adı “ZEYNEP TURGUT İLKÖĞRETİM OKULU” olarak değiştirilmiş olur

Okulumuz müstakil bina olup her bina iki katlıdır25 derslik, 1 ana sınıfı, 1 Özel Eğitim sınıfı,1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 Öğretmenler odası ve idari odalardan oluşmaktadır Okulumuz ikili Eğitim vermekte yaklaşık 1500 Öğrencisi bulunmaktadır

2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılına, 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcı, 3 Müdür Yardımcısı, 1 memur, 4 hizmetli,1 Gece Bekçisi, 1 sözleşmeli personel, 15 branş, 1 rehber, 27 sınıf ,1 Özel Eğitim, 2 anasınıfı öğretmeni ile eğitim ve öğretime devam etmektedir

Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zeynep Turgut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ZEYNEP TURGUT İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Temeltut Mah Eski Samsat Yolu / Adiyaman

Telefon Numarası: 4162163128

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi :http://okulwebmebgovtr/02/01/759934/

biz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com