|
|
Konu Araçları |
adıyaman, atatürk, gölbaşı, ilköğretim, okulu |
Atatürk İlköğretim Okulu Gölbaşı Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Gölbaşı AdıyamanAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Biz çağın gereklerini iyi analiz eden, öğrencilerimizi sosyal duygusal yönde gelişmeyi sağlayan öğrenmeyi öğrenmiş, kendine güvenen toplumun sürekli değişen beklentilerini karşılayan, geleceği planlayan paydaşlarında sevgi ve kaliteyi esas alan başarıya emin adımlarla ilerleyen bir kurumuz MİSYONU Okulumuzu 21 yüzyıla yakışır fiziki yapıya kavuşturmak her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip etmek, milli ve manevi değerleri,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kendini tanıyan araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek Atatürk İlköğretim Okulu Adıyaman Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GÖLBAŞI Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumhuriyet Mah Atatürk Bul Gölbaşi / Adiyaman Telefon Numarası: 4167820956 E-mail Adresi:golbasiataturkk12tr-364332@mebk12tr Web Adresi: http://wwwgolbasiataturkk12tr/ Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|