|
|
Konu Araçları |
armağanlı, çimencik, ereğli, ilköğretim, konya, okulu |
Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Konya EreğliÇimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Hakkında - Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Resimleri - Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu İletişim Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Çimencik Armağanlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: ÇİMENCİK ARMAĞANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇİMENÇİKARMAĞANLI İÖO Telefon Numarası: 3327319050 Faks Numarası: E-mail Adresi: 710968@mebk12tr Web Adresi: - Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|