|
|
Konu Araçları |
ataköy, atatürk, bakırköy, ilköğretim, istanbul, okulu |
Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu İstanbul BakırköyAtaköy Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım -Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ataköy Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: ATAKÖY ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATAKÖY 910KISIM YUNUS EMRE KÜLTÜR MERKEZİ YANİ BAKİRKÖY Telefon Numarası: 2125601043 Faks Numarası: 2126612479 Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr |
|