|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aybars, bakırköy, ilköğretim, istanbul, okulu |
Aybars Ak İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aybars Ak İlköğretim Okulu İstanbul BakırköyAybars Ak İlköğretim Okulu Hakkında - Aybars Ak İlköğretim Okulu Tanıtım - Aybars Ak İlköğretim Okulu Resimleri - Aybars Ak İlköğretim Okulu İletişim Aybars Ak İlköğretim Okulu İstanbul Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Aybars Ak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Aybars Ak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Aybars Ak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Aybars Ak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY Adı: AYBARS AK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Eski Londra Asfalti E-5 Girisi No: 1 Basinköy Telefon Numarası: 2126243237 Faks Numarası: 2126243238 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
|
|
|
|