![]() |
Aydın İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydın İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Aydın İlköğretim Okulu - Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Aydın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İlköğretim Okulu Resimleri - Aydın İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri ![]() Aydın İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Aydın Köyü Telefon Numarası: 4622455527 MİSYONUMUZ İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu, Milletin kültürel,manevi, demokratik değerlerini benimsemiş; Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş; Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini, yarını planlayıp nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır ![]() ydın İlköğretim okulu;Trabzon ilinin Akçaabat İlçesine bağlı olan köy okullarından biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|