![]() |
Tufanbeyli İlköğretim Okulu Tufanbeyli Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tufanbeyli İlköğretim Okulu Tufanbeyli AdanaTufanbeyli İlköğretim Okulu Hakkında - Tufanbeyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Tufanbeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Tufanbeyli İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bireyler yetiştirmek görevimizdir ![]() ![]() VİZYONUMUZ Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak, Atatürkçü Düşünce Sisteminde ifadesini bulan Temel İlkeleri (Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, İnkılapçılık ve Laiklik) özde benimsemiş ve Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmeyi kendine ilke edinmiş bir kurum olarak, kaliteyi arttıran örnek ve eğitim lideri olmak ana hedefimizdir ![]() Tufanbeyli İlköğretim Okulu Adana Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / TUFANBEYLİ Adı: TUFANBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TUFANBEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU İSTİKLAL MAHALLESİ Telefon Numarası: 3227819017 Faks Numarası: 3227819285 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 443835@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://tufanbeyli ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|