|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
75yıl, antalya, cumhuriyet, ilköğretim, manavgat, okulu |
![]() |
75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 75.Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Biz 75 ![]() ![]() Atatürk'ün göstermis oldugu yolda, bilimsel ve çagdas egitim-ögretim ile ögrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelisimlerini saglamak, böylece topluma yararli birer birey olarak yetismeleri için variz ![]() Türk Milli Egitimi' nin amaç ve ilkeleri dogrultusunda; Tüm benligiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygisiyla dolu; Gerçek gücün "Birlik içinde çesitlilik, çesitlilik içinde birlik" olduguna inanan, inancinin geregini davranislariyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal degerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramlari yasam tarzi olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst ögretim kurumuna devam edebilecek egitim ve ögretimsel alt yapiyla donanmis; Mutlulugu, sevgiyi ve sorumlulugu paylasmakta gören ve bilen; Hosgörülü, anlayisli, sabirli; Demokratik, laik düsünceli ve davranisi saglam bir kisilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetistirmek ![]() 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: 75 ![]() Adresi: Örnek Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2427427706 Faks Numarası: 2427428784 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:75 ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz75 ![]() |
![]() |
![]() |
|