|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
75yıl, bölge, ereğli, gülbahçe, ilköğretim, imkb, konya, okulu, yatılı |
![]() |
Gülbahçe 75.Yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülbahçe 75.Yıl İmkb Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya EreğliGülbahçe 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülbahçe 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülbahçe 75 ![]() Okulumuz 1998 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası tarafından ihale edilerek 1999 yılı kasım ayında geçici olarak milli eğitime teslim edilmiş ve 2000 yılı şubat ayında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır ![]() Okulumuzun alanı içerisinde bulunan pansiyon binası da 1999 yılı içinde ihale edilmiş ve 2000 yılında onarımı yapılarak hizmete girmiştir ![]() ![]() Gülbahçe 75 ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: GÜLBAHÇE 75 ![]() Adresi: GÜLBAHÇE MAHALLESİ SÜMBÜL SOKAK Telefon Numarası: 3327127972 Faks Numarası: 3327130045 E-mail Adresi: konyaeregligulbahce75yilimkbyi bo@hotmail ![]() Web Adresi: - http://gulbahce75yilimkbyibo ![]() ![]() ![]() Gülbahçe 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|