|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmetler, antalya, ilköğretim, manavgat, okulu |
![]() |
Ahmetler İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmetler İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ahmetler İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmetler İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmetler İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmetler İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri AHMETLER İLKOKULU Osmanlı döneminde yerleşik düzene geçen Ahmetler'den Osmanlı'ının haberi bile yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köylüler tarafından kendi olanaklarıyla ve imece yoluyla yapılan ilk okul binası, köyümüze uzun zaman hizmet etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köyde gittikçe azalan öğrenci sayısı nedeniyle küçük ama yeni bir okul yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******* TOROSLARDA BİR ÖRNEK OKUL: Ahmetler İlköğretim Okulu Köyümüzün okulu Antalya İlköğretim Müfettişleri tarafından 2007 - 2008 öğretim yılında "Örnek Okul" seçildi ![]() Antalya’dan köyümüz okulunu teftiş etmek için gelen ilköğretim müfettişleri, müfettişlerin resmi internet sitesinde Ahmetler İlköğretim Okulunu "Örnek Okul" olarak gösterdiler ![]() Köyümüzün okuluyla ilgili olarak hazırlanan genişçe bir dosya www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müfettişlerin sitesinde köyümüz okulundan ve çevresinden çekilen değişik fotoğraflar da yayınlanarak okulda ve okul bahçesinde yaratılan ortamlar beğeniyle anlatılmış ![]() ![]() ![]() İlköğretim müfettişleriyle Antalya'da yaptığım sohbetlerde Ahmetler İlköğretim Okulunu ve Ahmetlerdeki öğretmenin çalışmaları hakkında konuşuyorduk ![]() ![]() Aramızdaki konuşmalarda köyümüz okulundaki değişimden ve öğretmenimizin değerli çalışmalarından dolayı Ahmetler İlköğretim Okulu için şakayla karışık "Ahmetler Koleji" diyorduk ![]() ![]() ![]() İlköğretim müfettişlerimiz gerçekten köyümüzün okulundaki gelişmeleri ve okulda yapılan çalışmaları fark etmişler ![]() ![]() Ahmetler İlköğretim Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: AHMETLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ahmetler Köyü /Manavgatlar/Antalya Telefon Numarası: 2427751010 Faks Numarası: 2427751010 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Okulumuz Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|