|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçaabat, demirkapı, ilköğretim, okulu, trabzon |
![]() |
Demirkapı İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demirkapı İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Demirkapı İlköğretim Okulu - Demirkapı İlköğretim Okulu Hakkında - Demirkapı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Demirkapı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Demirkapı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Demirkapı İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Demirkapı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Demirkapı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Demirkapı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: DEMİRKAPI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Demirkapı Köyü Telefon Numarası: 4622512343 TARİHÇESİ: Demirkapı İlköğretim Okulu ; bina bulunmadığı için kurum müdürü ve öğretmeni merhum Kaymakamımızın evinde 1960-1961 döneminde eğitim-öğretime başladı ![]() Okulumuzda,orta okul olarak bilinen ikinci kademe,1985-1986 eğitim-öğretim döneminde açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 1989-1990 eğitim-öğretim döneminde en fazla mevcuda ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz kurulduğu yıldan bu güne önemli ilerlemeler kaydetmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz ; çevre koşulları , eğitim anlayışı , teknolojik donanımı ve güçlü kadrosuyla eğitim-öğretimde emin adımlarla ilerlemektedirOkulumuz ilçe merkezine yaklaşık 25 km uzaklıktadır ![]() ![]() MİSYONUMUZ Ulusal değerlerimizi koruyarak bilimsel zemin üzerinde Eğitim-öğretim çalışmalarımızı sürdürmek, Atatürk'ten güç ve ilham alan eğitimli kuşakları Yüce Türk ulusunun saflarına katmak ![]() VİZYONUMUZ Takım çalışmasıyla Herkesin kazanımlarını en üst düzeyde gerçekleştirmek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Eğitim-öğretim çalışmalarını yürütmek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|